Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μοιάζουν ...κινηματογραφικά, αλλά είναι αληθινά τα μέτρα ασφαλείας για τα εκθέματα της "Ελλήνων Κόσμημα"

Μοιάζουν ...κινηματογραφικά, αλλά είναι ...

Στο διάστημα 3-6 Μαρτίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

Θα μπορούσε να είναι σκηνικό από γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας δράσης, όμως πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, βάσει των προβλεπόμενων μέτρων ασφάλειας. Ειδικά μηχανήματα εντοπισμού ύποπτων αντικειμένων, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας X-ray, κάμερες και τεθωρακισμένα οχήματα, αποτελούν ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που συνιστούν το "δίχτυ" προστασίας των εκθετών και, κατά συνέπεια και των εκθεμάτων, της 30ης διεθνούς έκθεσης "Ελλήνων Κόσμημα", σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της διοργανώτριας ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, Κυριάκου Ποζρικίδη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Ποζρικίδη, πέρα από τη φύλαξη του χώρου και τα μέτρα ασφάλειας που εφαρμόζονται από το προσωπικό της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η ΔΕΘ0 HELEXPO, o εθνικός εκθεσιακός φορέας έχει ζητήσει και τη συνδρομή της αστυνομίας.

"Υπάρχει και αστυνομικός έλεγχος" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ποζρικίδης. Υπογραμμίζει δε, ότι "με το που σβήνουν τα φώτα, κάθε ημέρα της διοργάνωσης, η έκθεση κλειδώνει ερμητικά και ο χώρος φυλάσσεται σε 24ωρη βάση".

"Πρωταγωνιστές" με λάμψη

Κοσμήματα δεμένα με μαργαριτάρια, με πολύτιμους λίθους, κοσμήματα από διαμάντια, χρυσό, πλατίνα, θα "φιγουράρουν" με...αυτοπεποίθηση στα σταντ των 270 εκθετών, σε εκθεσιακό χώρο 12.000 τετραγωνικών μέτρων, με ένα και μοναδικό στόχο, να μαγνητίσουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να επιτύχουν νέες συνεργασίας και εμπορικές συμφωνίες (σ.σ. η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς επισκέπτες).

Η "Ελλήνων Κόσμημα", η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), στο διάστημα 3-6 Μαρτίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, φιλοξενεί κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπροσώπους κοσμημάτων και ωρολογίων και απευθύνεται σε επαγγελματίες, που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, να ανανεώσουν τις επαφές τους και να αναπτύξουν συνεργασίες με εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση πραγματοποιείται φέτος, με "προίκα" τις βελτιωμένες εκθεσιακές επιδόσεις των προηγούμενων ετών. Ενδεικτικό γεγονός -ως προς την ανοδική πορεία της έκθεσης- είναι η αύξηση επισκεπτών (+32%), εκθετών (+31%) και εκθεσιακού χώρου (+41%), την περίοδο 2013-2016.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΠΕΡΛΕΣ «ΑΛΛΙΩΣ»- ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΕΣ TREND ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις