Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Δύο συλλήψεις χθες για καταδικαστικές αποφάσεις

Ηλεία: Δύο συλλήψεις χθες για καταδικαστ...

56χρονος για πρόσκληση σωματικής βλάβης και 61χρονη για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

Δύο συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις χθες στην Ηλεία. Ένας 56χρονος στην Μουριά με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για πρόσκληση σωματικής βλάβης και μια 61χρονη στην Αμαλιάδα με ποινή κράτησης σαράντα ημερών για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Μουριά Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή οκτώ μηνών για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, μια 61χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πταισματοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με τις οποίες, της επιβλήθηκε συνολική ποινή κράτησης σαράντα ημερών για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα μόδα!Κλέβουν σχολεία-Ρήμαξαν μονάδες από Πάτρα μέχρι Ηλεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις