Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια βόλτα στο...επάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων - Ερημιά και θλίψη εκεί που κάποτε δεν έβρισκες καρέκλα να καθίσεις...ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μια βόλτα στο...επάνω μέρος της Τριών Να...

Πολλά καταστήματα έκλεισαν και η περιοχή έχασε την παλιά της αίγλη

Ερημιά και θλίψη στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων. Η εικόνα του γεμάτου από κόσμο και καταστήματα  πεζόδρομου στο τμήμα από την Καραϊσκάκη και μέχρι τις σκάλες δεν θυμίζει τίποτα από την αίγλη των παλαιότερων ετών που ο συνωστισμός ειδικά το καλοκαίρι ήταν τέτοιος που δεν έβρισκες καρέκλα να καθίσεις για να απολαύσεις τη δροσιά από τις νερατζιές και τα γλυκά θερινά βράδια.

Πλέον σε αυτό το τμήμα της Τριών Ναυάρχων επικρατεί  μια …απόκοσμη… ηρεμία. Όποια ώρα της ημέρας κι αν περάσεις. Τα περισσότερα καταστήματα έκλεισαν. Η δε κατάσταση στις σκάλες και σε τμήματα του πεζόδρομου δεν επιδέχεται περιγραφών. Άλλωστε η εικόνα μιλά καλύτερα μόνη της.

Αποτέλεσμα το πάνω μέρος της Τριών Ναύαρχων να θυμίζει έρημο τόπο όπου βασιλεύει το σκοτάδι. Η εικόνα, ειδικότερα τις νύχτες, περνώντας μάλιστα από τις σχεδόν εγκαταλειμμένες σκάλες, της πλατείας, είναι τουλάχιστον θλιβερή.

Την ίδια στιγμή από το ύψος της Καραϊσκάκη και μετά υπάρχει ζωή και πολλά μαγαζιά ακόμα και τις καθημερινές είναι γεμάτα από κόσμο.  Οι Πατρινοί και οι φοιτητές που αρέσκονταν να πηγαίνουν στην Τριών Ναυάρχων κατηφόρισαν και μαζί με αυτούς κατηφόρισαν και τα μαγαζιά εστίασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις