Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προθεσμία πήρε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Θ. Γαλιατσιάτου για τη μήνυση της Χρυσής Αυγής

Προθεσμία πήρε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Θ...

Τον μήνυσαν γιατί δεν άφησε βουλευτή της οργάνωσης να καταθέσει στεφάνι

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου αναμένεται να περάσει ξανά την πόρτα της πταισματοδίκη Κέρκυρας ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε σήμερα από τις Δικαστικές Αρχές, προκειμένου να λάβει γνώση του κατηγορητηρίου και να απολογηθεί.

Τη μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος είχε καταθέσει εναντίον του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Αϊβατίδης, την 27η Οκτωβρίου 2015, υποστηρίζοντας ότι «ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων τον εξαίρεσε από τον κατάλογο των επισήμων προσώπων στην κατάθεση στεφάνων».

«Πράξαμε το καθήκον μας και τίποτα παραπάνω. Και καθήκον μας είναι να ορθώνουμε τείχη προστασίας έναντι όσων αντιστρατεύονται την ισονομία και την ισοπολιτεία και σε όλους όσοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας με κηρύγματα μίσους. Είμαστε και θα παραμείνουμε αντίπαλοι όσων επιχειρούν πολιτικές διχασμού της κοινωνίας, με αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές πρακτικές» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Γαλιατσάτος εξερχόμενος του γραφείου της πταισματοδίκη.

Επίσης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του περιφερειάρχες και την Ένωση Περιφερειών για τη στήριξη και τη δημόσια ανακοίνωση συμπαράστασης που εξέδωσε, καθώς και όλους εκείνους που τις προηγούμενες ημέρες, με δημόσιες τοποθετήσεις και ανακοινώσεις δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις