Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Σοβαρά τραυματίστηκε 29χρονος που οδηγούσε μηχανή - Συγκρούσθηκε με υπηρεσιακό όχημα της 117 ΠΜ

Ηλεία: Σοβαρά τραυματίστηκε 29χρονος που...

Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της 117 ΠΜ

Ενας 29χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο δρόμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης στη Διασπορά, μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με υπηρεσιακό όχημα της 117 ΠΜ.Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα.

Ο αξιωματικός που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα ήταν έτοιμο να στρίψει προς τη Διασπορά, όταν συγκρούστηκε πάνω του η μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε κατεύθυνση από την Κυλλήνη προς την Ανδραβίδα. Ο 29χρονος αναβάτης που σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος και τον κατάλληλο λοιπό εξοπλισμό συγκρούστηκε μετωπικά με το τζιπ και εκτινάχθηκε μαζί με τη μηχανή αρκετά μέτρα μακριά.

Η πορεία της μοτοσικλέτας σταμάτησε πάνω στην περίφραξη της Διασποράς σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης.Με ασθενοφόρο ο 29χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΥ Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Εκεί οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και έπειτα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.


Στο παρελθόν στο δρόμο της Διασποράς έχουν συμβεί αρκετά σοβαρά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα και όλοι ήλπιζαν πως με την κατασκευή του νέου δρόμου η κατάσταση θα άλλαζε. Όμως λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσονται δυστυχώς συμβαίνουν ακόμα σοβαρά τροχαία.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις