Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Χωρίς εκπλήξεις οι 20άδα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα

Παναιγιάλειος: Χωρίς εκπλήξεις οι 20άδα ...

Θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε την… μίνι προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (3μ.μ.) με τα Τρίκαλα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 17ης (και τελευταίας τού πρώτου γύρου) αγωνιστικής για το φετινό πρωτάθλημα της «Stoiximan.gr Football League».

Στην αυριανή αναμέτρηση η «Μαύρη Θύελλα» θα παραταχθεί χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Νταγκεστάνι και Μπρους, τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί ακόμα, τη στιγμή που ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (τραυματισμών ή τιμωριών).

Το απόγευμα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δείπνησαν στο «μελανόλευκο» εστιατόριο (στα Σελιανίτικα), εκεί όπου ο Αιγιώτης τεχνικός ανέλυσε μέσω βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων.

Αμέσως μετά ο κ. Σπανός ανακοίνωσε την 20άδα για το ματς, την οποία αποτελούν οι Τσάπαλος, Γκαραβέλης, Ρότας, Ρέλλας, Παναγιώτου, Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Τσότρας, Τρίγκας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης, Ξόμπλιος, Κρητικός, Γκούφας, Σκαρτσίλας και Ιβάνκο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: Κοπή πίτας και ευχές για τα 90 χρόνια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports