Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Η Αλεξία Πάππας στο ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης

Στίβος: Η Αλεξία Πάππας στο ημιμαραθώνιο...

Πολύ καλές εμφανίσεις σε 5.000μ και 10.000 μέτρα από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Τις δυνάμεις της στον ημιμαραθώνιο δρόμο θα δοκιμάσει η Αλεξία Πάππας, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε 5.000μ και 10.000 μέτρα. Η αθλήτρια, που θα τρέξει στον αγώνα της Νέας Υόρκης στις (19/3), είπε για την συμμετοχή της:

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη τις δυνατότητές μου και αυτός ο αγώνας θα μου δώσει την ευκαιρία να τρέξω με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.

Η προετοιμασία μου καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα είχε εστιαστεί στο συγκεκριμένο γεγονός και παρά τις δύσκολες -κατά περιόδους- καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίσαμε με το προπονητή μου, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Πέρα από αυτό, είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ, ακόμα μία φορά, μπροστά στη μεγάλη ελληνική κοινότητα της πόλης».

Τέλος η Πάππας αναφέρθηκε και στους στόχους της στον ανοιχτό στίβο: «Μετά τον ημιμαραθώνιο, θα συνεχίσω τις προπονήσεις σε μεγάλο υψόμετρο, έτσι ώστε να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό το καλοκαίρι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος: Με μεγάλο ρεκόρ στα 10.000μ η Αλεξία Πάππας πάει Ρίο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports