Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Η Νατάσσα Τραγουστή και ο Γιώργος Λογαράς θα παρουσιάσουν για την ΕΡΤ2 την Μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού

Πάτρα: Η Νατάσσα Τραγουστή και ο Γιώργος...

Επίσης την τελετή λήξης την Κυριακή 26/2 στις 21.00

Για δυόμιση ώρες θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 26 Φεβρουαρίου 2017 την Μεγάλη παρέλαση του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού.

Όπως έγινε γνωστό με δελτίο Τύπου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, που θα μεταδοθεί ζωντανά – live από την ΕΡΤ 2 την Κυριακή από τις 14.00 έως τις 16.30, το απόγευμα, θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Γιώργος Λογαράς.

Φέτος η γνωστή δημοσιογράφος Νατάσσα Τραγουστή που έχει συνδεθεί με ξεχωριστές σελίδες της ιστορίας του Πατρινού Καρναβαλιού (την θυμόμαστε και στο πλευρό του αείμνηστου Άλκη Στέα στην τελευταία εμφάνιση που είχε κάνει ο θρυλικός παρουσιαστής στο Πατρινό Καρναβάλι που αγαπούσε και στήριζε πολύ), θα παρουσιάσει, την Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου για την ΕΡΤ 2 καθώς και την Τελετή Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού την Κυριακή 26/2 στις 21.00 στο Μόλο της Αγίου Νικολάου. Επίσης η Νατάσσα Τραγουστή θα παρουσιάσει και την Απονομή των Βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 που θα γίνει στην αίθουσα  «Αίγλη» της Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων, την Καθαρή Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00.

Μαζί της στην τηλεοπτική μετάδοση της Μεγάλης Παρέλασης, αλλά και στην Τελετή Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, θα βρίσκεται ο Γιώργος Λογαράς, ηθοποιός, πρώην Τελάλης του Πατρινού Καρναβαλιού και επί σειρά ετών ενεργός καρναβαλιστής.

 

Φωτογραφίες από τον Θανάση Καρρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019