Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

BitMyJob: Η εταιρεία από την Πάτρα που αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων για μεγάλες εταιρείες και αθλητικές ομοσπονδίες

BitMyJob: Η εταιρεία από την Πάτρα που α...

Ανακαλύψτε την!

Γνωρίζατε ότι στην Πάτρα εδρεύει μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην κατασκευή ιστοσελίδων πανελληνίως; Ο λόγος για την BitMyJob (www.bitmyjob.gr), μία εταιρεία στελεχωμένη από επιστήμονες, που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ό,τι της αναθέσετε στον χώρο της πληροφορικής. Από κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού καταστήματος, διαδικτυακής πλατφόρμας… μέχρι και την ολοκλήρωση εξειδικευμένων εφαρμογών (mobile/desktop) για κάθε ανάγκη.

Στο πελατολόγιο της εντάσσονται μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, όπως η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, κλπ. καθώς και κορυφαίες Ενώσεις και Ακαδημίες όπως η Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής και η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος. Εταιρείες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό εμπιστεύονται την εταιρική τους ταυτότητα στην BitMyJob, γεγονός που την αναγάγουν σε μία από τις πιο ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Πάτρα.

Επιχειρήσεις από την Πάτρα μπορούν να γευθούν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Αν αναζητάτε μία επαγγελματική σχέση εμπιστοσύνης και ποιότητας, τότε σας τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Η BitMyJob στα πλαίσια γνωριμίας της με τις Πατραϊκές επιχειρήσεις, θα βρίσκεται με περίπτερο στην έκθεση Westia που θα διεξαχθεί στις 1-3 Απριλίου 2017 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

WEBSITE: www.bitmyjob.gr

FACEBOOK: https://www.facebook.com/bitmyjob/

TWITTER: https://twitter.com/BitMyJob

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά