Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Γλυκός πόλεμος" από τους σοκολατορίχτες- Πότε και πού θα ρίξουν σοκολάτες

"Γλυκός πόλεμος" από  τους σοκ...

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Ένα πλούσιο διήμερο όπου το αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου έθιμο του σοκολατοπόλεμου θα έχει την τιμητική του, εγγυώνται οι σύλλογοι των σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και  «Σοκολατοπαίκτες». Ο παραδοσιακός σοκολατοπόλεμος θα κλείσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο Σοκολατοπόλεμος θα εξελιχτεί  με το μεγάλο βαγονέτο συνοδεία του μουσικού άρματος και των γνωστών Στρατηγών με το τζιπ τους στο ιστορικό κέντρο στις 13.30 ακολουθώντας τη διαδρομή: Γούναρη- Αγίου Ανδρέου- Αράτου – Μαιζώνος - Ερμού-Κανακάρη-Γούναρη-Κορίνθου-Κολοκοτρώνη–Μαιζώνος-Πατρέως- Όθωνος Αμαλίας μέχρι την  Γούναρη.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  στη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 ο Σοκολατοπόλεμος θα έχει διπλή παρουσία: α) στην αρχή της, από αντιπροσωπεία των σοκολατοριχτών θα προσφερθεί τιμής ένεκεν το καθιερωμένο καλάθι με σοκολάτες στο Δήμαρχο Πατρέων, μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο και β) στο τέλος της, από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα άρματα θα ξετυλιχτεί το πιο γλυκό φινάλε της παρέλασης με τον καθιερωμένο σοκολατοπόλεμο.

 

Ωστόσο φάινεται πως φέτος τα γλυκίσματα που έχουν συγκεντρωθεί έιναι λιγότερα από άλλες χρονιές.

Λίγο πριν τον γλυκό πόλεμο η Πάτρα-40.000 ... - The Best News

Οι σοκολατορίχτες έκοψαν τη ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις