Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα μόδα!Κλέβουν σχολεία-Ρήμαξαν μονάδες από Πάτρα μέχρι Ηλεία

Νέα μόδα!Κλέβουν σχολεία-Ρήμαξαν μονάδες...

Τι κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο

Αρκετές κλοπές σε σχολικά συγκροτήματα καταγράφει το αστυνομικό δελτίο από την Πάτρα έως την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας:


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος από 17/02/2017 έως 20/02/2017, στην Πάτρα, αφαίρεσε από νηπιαγωγείο, συσκευές αναπαραγωγής ήχου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βαρθολομιού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 19-02-2017 έως 20-02-2017 αφού παραβίασαν σχολικές  αίθουσες Μουσικού Σχολείου στο Βαρθολομιό αφαίρεσαν συσκευές αναπαραγωγής ήχου, μουσικό όργανο και διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας (2800) ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές συνολικής αξίας (1000)  ευρώ. Επιπλέον, από το κυλικείο του σχολείου αφαίρεσαν προϊόντα, συνολικής αξίας (180) ευρώ, καθώς και την ταμειακή μηχανή, η οποία περιείχε το ποσό των (20) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι  από 17/02/2017 έως 20/02/2017 αφαίρεσαν από Γυμνάσιο και Δημοτικό στο Λουτρό Αμφιλοχίας, χάλκινα τμήματα αγωγού  αλεξικέραυνου, από τις στέγες των σχολικών κτιρίων. χρηματικό ποσό των (20) ευρώ.



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για  κλοπή


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων  δραστών, οι οποίοι από 16/02/2017 έως 20/02/2017 αφού  εισήλθαν σε Δημοτικό Σχολείο στη Νέα Αβόρανη Αιτωλοακαρνανίας, αφαίρεσαν 250 λίτρα πετρελαίου από υπαίθρια δεξαμενή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις