Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 18χρονος που προσπάθησε να βιάσει τυφλή μάνα και την κόρη της-Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 18χρονος που ...

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή στη Ν.Μανωλάδα Ηλείας

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 18χρονος που επιτέθηκε σε δύο γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει και μαχαίρωσε έναν ομοεθνή του στη Ν. Μανωλάδα την περασμένη Παρασκευή. Ο δράστης που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ ακόμα και μετά τη σύλληψή του, κυνήγησε δύο γυναίκες, μάνα και κόρη.

Την πρώτη που είναι τυφλή, κατάφερε να την ακινητοποιήσει και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και προσβολή γενετήσιας αιδούς.

Χθες το πρωί απολογήθηκε ενώπιων του Ανακριτή Αμαλιάδας παρουσία μεταφραστή και με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος.

To πρωτοφανές περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, σόκαρε την τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές και θύματα μια τυφλή γυναίκα, την κόρη της και έναν ομοεθνή του.

Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι με σκοπό να βιάσει την 55χρονη τυφλή και δεν σταμάτησε πουθενά έως ότου τον αφόπλισαν άνδρες του χωριού και τον ακινητοποίησαν.

Λίγα λεπτά πριν είχε μαχαιρώσει τον 37χρονο ομοεθνή του και να τραυματίσει μια άλλη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε μπει παράνομα στη χώρα μας και βρίσκεται στην περιοχή τον τελευταίο μήνα.

Ήταν 09.30 το πρωί όταν ο 18χρονος δράστης έφτασε στο κατώφλι του σπιτιού της 55χρονης και της κόρης της που βρίσκονταν στην αυλή τους. Κρατώντας ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών, ζήτησε επιτακτικά από την κόρη να ανοίξει την πόρτα και αυτό τρόμαξε τις δύο γυναίκες που άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Η 30χρονη άρχισε να τρέχει και να καταδιώκεται από τον 18χρονο, που ξαφνικά την άφησε και στράφηκε προς την 55χρονη που δεν μπορούσε να δει τον κίνδυνο και να προστατευτεί. Προσπάθησε να ξεφύγει και ο δράστης την σταμάτησε κάτω από το .

Προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα για να την βιάσει, όταν έτρεξαν γειτόνισσες να τη σώσουν. Μάνα και κόρη φυγαδεύτηκαν σε γειτονικό σπίτι με τον δράστη να συνεχίζει να τις κυνηγά. Οι γυναίκες βγήκαν από άλλη πόρτα και έτρεξαν να σωθούν σε σπίτι μιας συγγενούς τους. Η νεαρή γυναίκα που είχε ακούσει τις φωνές έτρεξε να βοηθήσει και έβαλε στο σπίτι της τη θεία και την ξαδέρφη της, κλειδώνοντας την πόρτα.

Ο δράστης χτυπούσε με το μαχαίρι τα τζάμια, σπάζοντάς τα και τραυματίζοντας τη νεαρή γυναίκα. Δύο ομοεθνείς του που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, κινήθηκαν προς το μέρος του για να τον σταματήσουν. Όμως ούτε αυτοί μπορούσαν να τον ηρεμίσουν. Τους επιτέθηκε με το μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα τον ένα, ηλικίας 37 ετών.

Κάτοικοι της Ν. Μανωλάδας μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας προσπάθησαν με ξύλα και άλλα αντικείμενα να αφοπλίσουν το δράστη και στη συνέχεια να τον ακινητοποιήσουν. Τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ ο 37χρονος ομοεθνής του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και χειρουργήθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις