Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάντα έχω την Ελλάδα πίσω μου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάντα έχω την Ελ...

Ο «Greek Freak» αποδεικνύει κάθε λεπτό τον επαγγελματισμό του

Μετά από ένα «γεμάτο» διήμερο, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, και έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Ανατολής με 30 πόντους στο 66o All Star Game, o Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει ταπεινός. Ο «Greek Freak» αποδεικνύει κάθε λεπτό τον επαγγελματισμό του και το πόσο σοβαρά έχει πάρει το ρόλο του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με χαρακτηριστική την απάντηση που έδωσε σε ερωτήσεις μετά το τέλος της «γιορτής» του ΝΒΑ, όπου δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή του στο Μιλγουόκι, προκειμένου να προπονηθεί.

«Διασκέδασα», είπε αρχικά ο Giannis για να προσθέσει: «Ήθελα να ζήσω τη στιγμή. Ήθελα να είμαι εκεί έξω με τα άλλα παιδιά. Ήταν όντως διασκεδαστικό. Είπα στον προπονητή μου πως ό,τι κι αν γίνει θα παίξω δυνατά.

Μου μιλούσαν, μου έλεγαν να βρω ρυθμό. Σίγουρα έκανα περισσότερα από όσα ονειρευόμουν. Ήλπιζα απλά να βάλω ένα καλάθι όμως όλοι μου πάσαραν και τελικά πέτυχα πολλά περισσότερα από όσα ήθελα.

Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ο Κάρι ήταν στο παρκέ. Εγώ απλά κυνηγούσα κάθε μπάλα, κάθε ριμπάουντ. Ακόμη και η ομάδα της Δύσης με ξέρει ως παίκτη, ξέρει τι κάνω κάθε βράδυ, ξέρει ότι πάντα παίζω δυνατά. Οι συμπαίκτες μου ήταν χαρούμενοι οπότε αυτό είναι που μετράει».

Ποιά ήταν όμως η κορυφαία στιγμή του τριημέρου; «Το highlight του τριημέρου ήταν που είδα την οικογένειά μου στο τέλος του αγώνα.

Στο παρκέ πάντα θα κάνω αυτό που ξέρω. Το να βλέπω όμως έτσι όλη την οικογένειά μου, είναι ξεχωριστό. Αισθάνομαι περήφανος που τους έκανα να χαμογελάσουν».

Όσο για την επόμενη μέρα; «Έλεγα στους προπονητές μου στους Μπακς ότι ανυπομονώ να γυρίσω για να προπονηθώ. Δεν έχω προπονηθεί για τέσσερις μέρες και αισθάνομαι ότι έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος.

Τους είπα ότι θα μπω και θα παίξω δυνατά. Και το έκανα. Είναι φανταστικό αυτό που ζω. Πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν για να τα καταφέρω. Κάποιες φορές βλέπω ανθρώπους να λένε διάφορα, όμως δεν μπορώ να νευριάσω.

Έχω την οικογένειά μου, τα αδέλφια μου, με ενδιαφέρει μόνο να προοδεύσω. Και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Κοιτούσα τους παίκτες και κατάλαβα πόσα πρέπει να θυσιάσεις για βρεθείς εδώ.

Ο Καρμέλο Αντονι έφτασε στο γήπεδο και πήγε κατευθείαν για μασάζ στα πόδια του. Του το είπα, ήρθες πρώτος. Έχεις γεράσει. Και μου είπε όταν φτάσεις στην ηλικία μου θα καταλάβεις.

Την αποψινή βραδιά θέλω να την αφιερώσω στην οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Όπως σας είπα, πάντα έχω την Ελλάδα πίσω μου. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ All Star Game! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports