Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To φιλμ "Γιατρός στο χωριό" βγαίνει στην Αθήνα 23/2 και θα έρθει στην Πάτρα 3 Απριλίου

To φιλμ "Γιατρός στο χωριό" βγ...

Θα το προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε

Από αυτή την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στις Αθηναικές αίθουσες, η εταιρεία διανομής Filmtrade θα παρουσιάσει την Γαλλική ταινία του Thomas Lilti «Γιατρός στο χωριό - Médecin de campagne» με πρωταγωνιστές τους François Cluzet και Marianne Denicourt. Η δραματική αυτή κομεντί σε σκηνοθεσία Thomas Lilti είναι παραγωγής 2016 και διάρκειας 102 λεπτών.

Ο Φρανσουά Κλιζέ εμφανίστηκε σ’ ένα ρόλο και στην φετινή ελληνική κινηματογραφική παραγωγή «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό από την Γαλλική ταινία «Οι Άθικτοι» που αποτέλεσε μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Σύνοψη

Σε αυτό το χωριό όλοι μπορούν να βασιστούν στον γιατρό Ζαν-Πιερ, που είναι εκεί να τους ακροαστεί, να τους παρηγορήσει και να τους γιατρέψει 24ώρες το 24ωρο. Όμως, μια επίσκεψή του στο νοσοκομείο αποκαλύπτει ότι τώρα είναι εκείνος που χρειάζεται περίθαλψη.

Η Ναταλί αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να σταθεί αντάξια στο πόστο του και να τον αντικαταστήσει.

Είναι αναντικατάστατος;

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για μεγάλη γαλλική επιτυχία, που με την γενναιοδωρία της συναρπάζει το κοινό σε όλες τις χώρες που προβάλλεται.

Οι κριτικές στη Γαλλία ήταν ενθουσιώδεις και μιλούν για ένα φιλμ απίθανα συμπονετικό και αληθινά συγκινητικό.

Στην Πάτρα θα δούμε το φιλμ «Γιατρός στο χωριό» στις 3 Απριλίου 2017 μέσω της Κινηματογραφικής Λέσχης στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, σε 3 προβολές στις 18.00, στις 20.00 και στις 22.30.

Μέσα στο προσεχές διάστημα θα δούμε μία ακόμα ταινία με τον Φρανσουά Κλιζέ στις ελληνικές αίθουσες, το «La Mecanique De L' Ombre - Η Συνωμοσία Της Σκιάς» (διανομή Odeon) σε σκηνοθεσία Τομά Κρουιτόφ. Παίζουν ακόμα οι Ντενί Πονταλιντες, Σαμί Μπουατζιλά, Σιμόν Αμπκαριάν, Άλμπα Ρορβάχερ.

Το σχετικό διαφημιστικό πόστερ ήδη φιγουράρει στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture