Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την 6η Χορωδιακή Συνάντηση στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την 6η Χορωδιακή Συνάντησ...

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεμιστοκλής Δράμης

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» η 6η χορωδιακή συνάντηση-Πάτρα 2017.

Η επιτυχημένη εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, διοργανώθηκε από την Μικτή Χορωδία Απόλλων Πατρών με μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Θεμιστοκλή Δράμη. Μετά την περσινή επιτυχημένη συνάντηση χορωδιών ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά και στην 6η αυτή συνάντηση αποδεικνύοντας την αγάπη του για το χορωδιακό τραγούδι.

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο εμφανίστηκαν φέτος πέντε χορωδίες. Η Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Δήμου Κηφισιάς-διεύθυνση Παναγής Μπαρμπάτης, η Μικτή Χορωδία Μώλου -διεύθυνση Αντώνης Μπαλής,η Χορωδία Διονύσου Σεμέλη-διεύθυνση Ματθαίος Λεγάκης,η Μικτή Χορωδία Θήβας –διεύθυνση Χριστίνα Μιχαλάκη και η Μικτή Χορωδία «Απόλλων» Πάτρας –διεύθυνση Θεμιστοκλής Δράμης.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεμιστοκλής Δράμης ευχαριστώντας όλους για την παρουσία και την στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια της χορωδίας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδος Στάθης Αρβανίτης και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ανδρέας Αντωνόπουλος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Γεωργία Τουμαζάτου.

Την μικτή χορωδία ΑΠΟΛΛΩΝ Πάτρας συνόδευσε στο πιάνο η Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου, στο ακορντεόν ο Παναγιώτης Τομαράς ενώ κιθάρα έπαιξε ο Σέργιος Σοιλές και φυσαρμόνικα ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. Σολίστ ήταν η Ιωάννα Τετράδη-σοπράνο που μάγεψε με την φωνή της.

Αναμνηστικές πλακέτες στους διευθυντές των χορωδιών έδωσαν ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, από το Δήμο Πατρέων, ο οποίος και πρότεινε του χρόνου η συνάντηση να γίνει διήμερη λέγοντας χαρακτηριστικά πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και αξίζει τον κόπο, ο Στάθης Αρβανίτης και ο Θεμιστοκλής Δράμης.

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Δράμης, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την στήριξη τους στην χορωδία Απόλλων Πάτρας και ανανέωσε το ραντεβού με τους λάτρεις του χορωδιακού τραγουδιού για την 7η Χορωδιακή Συνάντηση-Πάτρα 2018.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture