Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έρχεται ο λυράρης και τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός για τον αποκριάτικο χορό των Κρητών

Πάτρα: Έρχεται ο λυράρης και τραγουδιστή...

Την τελευταία Παρασκευή της αποκριάς 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο γνωστός λυράρης και τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός θα έρθει απ’ ότι είδαμε, στην Πάτρα την τελευταία Παρασκευή της αποκριάς 24 Φεβρουαρίου 2017 για να εμφανιστεί και να τραγουδήσει live στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου Κρητών Πάτρας «Το Αρκάδι» που θα γίνει στο «Αρχοντικό της ευτυχίας» στην Οβριά.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, θα μας διασκεδάσουν με Κρητικούς χορούς και τραγούδια ο Μανώλης Κονταρός με το συγκρότημα του, ενώ θα απολαύσουμε τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου μας.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 17€ (φοιτητική 15€) στην οποία περιλαμβάνονται: φαγητό, κρασί, αναψυκτικά, και νερό (δεν περιλαμβάνονται οι μπύρες).

Έναρξη προγράμματος 22:00.

Στο μεταξύ ο Μανώλης Κονταρός παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τον πλαισιώνουν και τον συνοδεύουν, θα παρουσιάσουν από τις 3 Μαρτίου 2017 ένα πρόγραμμα με μελωδίες και σκοπούς όπως αυτούς που χάραξαν οι μεγάλοι λυράρηδες της Κρήτης. Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στο «Κρεμλίνο» στον Πειραιά, οδός Καραίσκου 119. Ο Μανώλης Κονταρός αγαπά πολύ τα τραγούδια του τόπου του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της παραδοσιακής Κρητικής μουσικής.

Το μουσικό του πρόγραμμα είναι ένα κάλεσμα στην ομορφιά του ριζίτικου χορού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture