Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άδωνης σε Τσίπρα: Κάτσε κάτω αγόρι μου – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνης σε Τσίπρα: Κάτσε κάτω αγόρι μου –...

Ένταση σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη την Παρασκευή στη Βουλή Αφότου ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε τη δευτερολογία του κατά τη διάρκεια της «Ώρας του πρωθυπουργού», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να παρέμβει.

Όταν ο πρόεδρος της Βουλής δεν του έδωσε τον λόγο, εξηγώντας ότι ο κανονισμός είναι συγκεκριμένος, δημιουργήθηκε ένταση, με τον Α. Γεωργιάδη να λέει, μεταξύ άλλων, «Πού πας; Κάτσε κάτω, αγοράκι μου [...] Κάτσε κάτω, κύριε Rothschild!», απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, ζητώ τον λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Νικόλαος Βούτσης): Λυπάμαι, κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας. Και την προηγούμενη Παρασκευή εξήγησα -και ελπίζω να μη χρειαστεί και την επόμενη φορά να το πω, διότι έχει αρχίσει και έρχεται ο Πρωθυπουργός και γίνονται ζωντανές συζητήσεις- ότι είναι πολύ συγκεκριμένος ο Κανονισμός για το πώς διεξάγονται αυτές οι συζητήσεις. Και όλες όσες είχαν γίνει και στο παρελθόν, είτε στο απώτερο, είτε στο πρόσφατο, είχαν αυτόν τον κανόνα, δηλαδή να κλείνει ο Πρωθυπουργός. Καταλάβατε; Ευχαριστώ πολύ. (Θόρυβος από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θα απαντήσετε εσείς, κύριε Πρόεδρε; Ρωτάω γιατί έφυγε ο Πρωθυπουργός. Επί προσωπικού δεν υπάρχει θέμα; (Θόρυβος από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Εδώ είμαι.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Πού πας; Κάτσε κάτω, αγοράκι μου! Κάτσε κάτω! Κάτσε κάτω! (Θόρυβος-Διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Όχι «αγοράκι μου» στον κύριο Πρωθυπουργό!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κύριε Rothschild! Κάτσε κάτω, κύριε Rothschild! ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Τρέχοντας έφυγε. Ντροπή! Επί προσωπικού δεν υπάρχει θέμα; (Στο σημείο αυτό την Προεδρική Έδρα καταλαμβάνει ο Ζ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΥΚΟΥΔΗΣ)

ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Είναι αίσχος αυτό που γίνεται! Είναι αίσχος αυτό που κάνετε!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, παρακαλώ καθίστε για να συνεχίσουμε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις