Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ NEW YORK FASHION WEEK ΑΠΟ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΑ» RALPH LAUREN ΚΑΙ ΤΟ «ΣΟΟΥΜΑΝ» MARC JACOBS

ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το άγγιγμα του Μίδα

Τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικάνικης μόδας «έκλεισαν» τη New York Fashion Week στην καρδιά της αμερικάνικης μεγαλούπολης: Ο λεγόμενος «βασιλιάς» Ralph Lauren με τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία stylish αγαθών και ο πάντα ερεθιστικός «σόουμαν» Marc Jacobs. Και οι δυο επένδυσαν εν όψει του επόμενου χειμώνα 2017-2018 στη λάμψη και το άφθονο χρυσό, αποφεύγοντας κάθε έντονη και «φασαριόζικη» πολυχρωμία. Μπεζ, καφέ, εκρού, μαύρο, καμηλό, μουσταρδί και πάρα πολλά μεταλιζέ κυριάρχησαν στις κολεξιόν τους.

 

Ο Ralph Lauren παρουσίασε τα ρούχα του με ακόμα πιο ανεβασμένες τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της μόδας, χάρη στην σταθερή προτίμηση της νέας εκθαμβωτικής πρώτης κυρίας Μελάνια Τραμπ. Με έμπνευση τα σαφάρι, την έρημο και τους εξωτικούς πολιτισμούς, τα μοντέλα του περπάτησαν με φόντο μια φαντασμαγορική  εγκατάσταση με αμέτρητες ορχιδέες στη Madison Avenue.  Mε φιδίσιες πλατφόρμες και λεοπάρ shopping τσάντες   σαν βασικά αξεσουάρ, ξεχώρισαν στις ενδυματολογικές του προτάσεις τα φθαρμένα δερμάτινα μπουφάν και τα ρευστά ιριδίζοντα φορέματα- χιτώνια.

Στον Marc Jacobs είδαμε πολλά μίνι με μπότες και διάφορα new vintage πατρόν. Ο μόδιστρος έφτιαξε τη δική του εκδοχή σε εμβληματικά σχέδια ρούχων από τις δεκαετίες sixties, seventies, eighties. Πραγματικά υπέροχα ήταν όλα τα πανοφώρια του από βελούδα, αστραφτερές υφάνσεις ή στολισμένα με ογκώδη γουναρικά, ενώ τα εκκεντρικά καπέλα και τα χονδροειδή, δίπατα γοβάκια  ήταν το φετίχ της συλλογής. Το σόου ήταν υπαίθριο.

* Ανάμεσα στις celebrities που παρακολούθησαν τις επιδείξεις ήταν οι Τζέισκα Μπίελ και Λότι Μος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View