Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Το… "τσίκνισαν" στο στάδιο οι "μελανόλευκοι"!

Παναιγιάλειος: Το… "τσίκνισαν"...

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χαλάρωσαν

Τσικνοπέμπτη χθες και, όπως το έθιμο επιτάσσει, οι «μελανόλευκοι» δεν γινόταν να μην τιμήσουν την ημέρα! Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, το δημοτικό στάδιο Αιγίου άρχισε να μυρίζει… τσίκνα, καθώς, έπειτα από σχετική απόφαση της διοίκησης, στήθηκε… μπάρμπεκιου και η ψησταριά δεν άργησε να πάρει φωτιά!

«Δράστες» ο γενικός αρχηγός Χρήστος Σωτηρόπουλος και ο φροντιστής Ανδρέας Κουβαράς, οι οποίοι, όχι μόνο φρόντισαν την προετοιμασία αλλά στήθηκαν για τουλάχιστον δύο ώρες μπροστά από την ψησταριά ετοιμάζοντας τους μεζέδες καθόσον οι παίκτες μας προπονούνταν.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χαλάρωσαν, δείχνοντας έτσι πως το κλίμα στις τάξεις τής ομάδας είναι εξαιρετικό και πως όλοι είναι μια «γροθιά», λειτουργώντας ως μια πραγματική οικογένεια!

Η…τσίκνα από το καλοψημένο κρέας  μύριζε από… μακριά και κάπως έτσι οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου πέρασαν ένα ευχάριστο μεσημέρι και γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο την Τσικνοπέμπτη, με δεδομένη την επιθυμία όλων να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: "Ανεβάζει στροφές" ο Παναιγιάλειος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports