Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αδαμάντιο Μητρόπουλο συναντήθηκε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αδαμάν...

Εθιμοτυπική συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου ο  νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης κ. Δριβίλας Δημήτριος.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η  συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα με αφορμή  την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και ο κ. Αλεξόπουλος τους συνεχάρη ενώ τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας αλλά και η ασφάλεια των πολιτών, η μείωση της παραβατικότητας κλπ.

Η άψογη συνεργασία της Π.Ε. Αχαΐας και  της Ελληνικής Αστυνομίας είναι προσανατολισμένη στην πρόληψη και διασφάλιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών » υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος και τόνισε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβίλας Δημήτριος τους συνεχάρη και αυτός με τη σειρά αναγνωρίζοντας τη νευραλγικότητα των θέσεων τους λόγω της  προηγούμενης θητεία του σαν Αντιστράτηγος ε.α και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους αστυνομικούς τα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις