Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Είστε αρκετά άμεσοι κι αποτελεσματικοί στη δράση σήμερα με το θετικό εξάγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο κάνει την επικοινωνία γρήγορη, ενώ διευκολύνει το προχώρημα σχεδίων και την εκπλήρωση κάποιων θέλω σας. Οι φίλοι και οι γνωστοί παίζουν έναν καλό ρόλο τώρα, ενώ κι εσείς παίρνετε καλές πρωτοβουλίες. Εύνοια σε ξεκινήματα και στη δικτύωση.

Ταύρος

Καλή για τα επαγγελματικά σας σήμερα η θετική όψη Ερμή-Άρη, ειδικά μάλιστα για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, οι οποίες προχωρούν γρήγορα και εύκολα. Πιθανόν επίσης να κλείνετε με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σας απασχολούσε. Κατά τ’ άλλα θα είναι μια μέρα κοινωνική, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ευνοούνται τα ερωτικά.

Δίδυμοι

Η θετική όψη Ερμή-Άρη σήμερα κάνει την επικοινωνία πιο αποτελεσματική και άμεση, ενώ βοηθά στα σχέδιά σας και ευνοεί ζητήματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών, ίσως και κάποιο άνοιγμα που θέλετε να κάνετε. Βοηθά επίσης στη δικτύωση. Θα είναι μια παραγωγική μέρα γενικά. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Καρκίνος

Με τη θετική όψη Ερμή-Άρη σήμερα, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα προχωρούν γρήγορα, ενώ είναι καλή μέρα για ξεκινήματα, δράσεις, πρωτοβουλίες, συμφωνίες, ρυθμίσεις κλπ. Σας βοηθά να οργανωθείτε καλύτερα και να πάρετε τον έλεγχο καταστάσεων. Ταυτόχρονα σήμερα θα είναι και μια μέρα δημιουργική κι ερωτική, με ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ.

Λέων

Σας κάνει αρκετά αποτελεσματικούς στη δράση και στο λόγο η θετική όψη Ερμή-Άρη σήμερα, η οποία βοηθά να προχωρήσουν γρήγορα τα πράγματα, κυρίως στους τομείς της εκπαίδευσης, των ταξιδιών, των νομικών αλλά και των σχέσεων και συνεργασιών. Καλή μέρα για ξεκινήματα στα παραπάνω. Έμφαση υπάρχει σήμερα και στο σπίτι και την οικογένεια.

Παρθένος

Ευνοεί την επικοινωνία σήμερα η θετική όψη Ερμή-Άρη, ειδικά στο χώρο δουλειάς, μια καλή μέρα για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και για ζητήματα υγείας. Παράλληλα, γρήγορα κι αποτελεσματικά προχωρούν θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων κλπ. Ευκαιρία επίσης σήμερα θα έχετε για βόλτες, συναντήσεις, κουβεντούλα. Μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα.

Ζυγός

Κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα και ζωηρή την επικοινωνία σήμερα η θετική όψη Ερμή-Άρη, λόγω της οποίας πάνε καλά θέματα ερωτικά και συνεργασιών. Επίσης είναι καλή μέρα για δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Αρκετές δημιουργικές ιδέες και εμπνεύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, σε πληρωμές, αγορές, συναλλαγές κλπ.

Σκορπιός

Θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και εργασιακών, ευνοούνται σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Άρη, λόγω της οποίαw μπορεί να γίνουν επιτυχημένες επαφές και να υπάρξουν γρήγορες και καλές εξελίξεις. Το ίδια και για ζητήματα υγείας. Μια δραστήρια μέρα γενικά, στην οποία ευνοούνται οι πρωτοβουλίες, οι αποφάσεις και τα ξεκινήματα.

Τοξότης

Πολύ καλή για την επικοινωνία σήμερα η θετική όψη Ερμή-Άρη, ευνοεί τις συζητήσεις, τις γνωριμίες και τις συμφωνίες, ενώ προχωρούν γρήγορα ορισμένα ζητήματα. Γρήγορες επίσης οι μετακινήσεις. Ακόμα, ευνοούνται θέματα μαθημάτων, σεμιναρίων, εξετάσεων. Μια όψη που ευνοεί και τα ερωτικά, όπου γίνονται ενδιαφέροντα πράγματα. Καλά πάνε και δημιουργικά ή επιχειρηματικά project.

Αιγόκερως

Αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλα οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές ευνοούνται και γίνονται γρήγορα σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Άρη – καλή μέρα για συμφωνίες. Η όψη αυτή επίσης ευνοεί ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, τα οποία προχωρούν, ενώ μπορείτε να πάρετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Ευκαιρίες μέσα στη μέρα να δείτε φίλους και γνωστούς.

Υδροχόος

Ο επικοινωνιακός Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα θετική όψη με τον αποφασιστικό Άρη, μια όψη που σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις. Βοηθά επίσης στη γρήγορη εξέλιξη θεμάτων και συναλλαγών. Κάνει το νου σας πιο οξύ. Εύνοια και σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις. Καλή μέρα για ξεκινήματα

Ιχθύες

Μπορείτε να διεκδικήσετε χρήματα σήμερα ή να προχωρήσετε ζητήματα που αφορούν πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και οικονομικές συμφωνίες, με τη θετική όψη Ερμή-Άρη να φέρνει γρήγορες και καλές εξελίξεις. Επίσης βοηθά στο να κλείσουν με καλό και γρήγορο τρόπο ορισμένα θέματα ή κύκλοι. Κάποια πράγματα γίνονται πιο σαφή μέσα σας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being