Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια νταλίκα γεμάτη... ναρκωτικά! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το "φορτίο" των 370 κιλών κάνναβης που εντόπισαν οι λιμενικοί στην Πάτρα

Μια νταλίκα γεμάτη... ναρκωτικά! ΔΕΙΤΕ Φ...

Χθες το βράδυ

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ενός 62χρονου ημεδαπού προέβησαν, την Τετάρτη το απόγευμα, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Τομέα Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

"Απαγορευτικό απόπλου" σε 371 κιλά κάνναβης- ΣΤΟΠ του Λιμεναρχείου της Πάτρας σε φορτηγό που θα πήγαινε Ιταλία

Η επιχείρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων, διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στον νότιο λιμένα Πατρών, σε Φ/Γ όχημα (ψυγείο) με επικαθήμενο, με οδηγό τον ανωτέρω.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο φορτίο του ανωτέρω επικαθήμενου, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με διαφημιστικό υλικό για σαμπουάν και χημικά – ναυτιλιακά είδη, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες καθ' όλο το μήκος της οροφής του και συγκεκριμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, σφραγισμένη περιμετρικά με υλικό σιλικόνης, εκατόν είκοσι (120) αεροστεγείς αλουμινένιες συσκευασίες , οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους τριακοσίων εβδομήντα κιλών οκτακοσίων ογδόντα επτά γραμμαρίων και πέντε δεκάτων (370.887,5 gr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία ο 62χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας ,  το Φ/Γ όχημα, ένα (01) κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις