Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Ο ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΝΗ ΕΛΛΗ ΤΡΙΓΓΟΥ ΣΤΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ"

ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Ο ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΝΗ Ε...

Η ταινία σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη προβλήθηκε το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου στον Alpha

Προσεγμένη και ατμοσφαιρικά σκηνοθετημένη με έντονο το ερωτικό, ρομαντικό στοιχείο που ήταν εξάλλου και το ζητούμενο της συγκεκριμένης παραγωγής, ήταν η ταινία «Από την αρχή» που προβλήθηκε στις 22.00 το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2017, για την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο κανάλι του Alpha.

Η αισθηματική ταινία διάρκειας περίπου μιάμιση ώρας, είχε γυριστεί στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής μάρκας σοκολάτας γάλακτος.

Το ενδιαφέρον στοιχείο της ταινίας που μπορεί να δει κάποιος και στο ιντερνετ, ήταν οι πρωταγωνιστικές παρουσίες δύο καστανόξανθων ηθοποιών με «χημεία» μεταξύ τους, του Αποστόλη Τότσικα και της Πατρινής ηθοποιού Έλλης Τρίγγου, η οποία πρωτοξεχώρισε την περασμένη άνοιξη μέσα από την κινηματογραφική ταινία «Suntan».

Η ταινία «Από την αρχή» σε σενάριο που υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά, είχε το εξής εύρημα: ο κεντρικός ήρωας Φίλιππος που δεν πολυπιστεύει στον έρωτα, βάζοντας στο στόμα του το πρώτο κομμάτι μίας γλυκιάς σοκολάτας μεταφέρεται σε ένα ωραίο καλοκαιρινό σκηνικό σ’ ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί (σε κάποια στιγμή της ταινίας αναφέρεται η Τζια) όπου γνωρίζει τη φωτογράφο Δανάη.

Ωστόσο σύμφωνα πάντα με το σενάριο η πορεία αυτής της γνωριμίας διακόπτεται ξαφνικά με τον Φίλιππο να επιστρέφει στην καθημερινότητα του με αποτέλεσμα να αποζητάει να γευτεί ένα ακόμη πρώτο κομμάτι από τη σοκολάτα προκειμένου στη "γνωριμία" του με τη Δανάη να βελτιώσει τον τρόπο που την προσεγγίζει και το κυριότερο να μην τη χάσει γιατί την έχει ερωτευτεί. Το στόρι θυμίζει λίγο τη «Μέρα της μαρμότας» στο πιο ρομαντικό της μοτίβο.

Η σκηνοθεσία της ταινίας που έχει και πολλά πλάνα από το κέντρο της Αθήνας (βλέπουμε την οδό Πανεπιστημίου, την πλατεία Κλαυθμώνος, τα Εξάρχεια, κ.α.) είναι του 45χρονου Βαρδή Μαρινάκη, ο οποίος είχε κάνει και το κινηματογραφικό φιλμ «Μαύρο λιβάδι» όπου έπαιζε η Πατρινή ηθοποιός Σοφία Γεωργοβασίλη.

Η μουσική στην ταινία «Από την αρχή» είναι του Βαγγέλη Τούντα όπως και το ομώνυμο τραγούδι που ερμηνεύει η Νατάσα Μηνδρινού.

*Η Έλλη Τρίγγου που τέλειωσε τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου τον περασμένο Ιούνιο, ήταν δροσερή και πολύ ταιριαστή στο ρόλο της Δανάης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture