Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ας είναι ο Αντώνης Ντρες το τελευταίο θύμα της πολύπαθης Πατρών-Κορίνθου που ολοκληρώνεται (επιτέλους) τον Μάρτιο

Ας είναι ο Αντώνης Ντρες το τελευταίο θύ...

Εκατοντάδες τα θύματα επί σειρά δεκαετιών

Κάποιες εβδομάδες πριν την ολοκλήρωσή της (λειτουργική ολοκλήρωση ονομάζεται από τους αρμόδιους η παράδοση του δρόμου στα τέλη Μαρτίου, καθώς θα απομείνουν τρεις κόμβοι, ανάμεσά τους και ο κόμβος του Ρίου, προς ολοκλήρωση τον Αύγουστο), η πολύπαθη Εθνική Οδός Πατρών - Αθηνών θρήνησε χθες το πρωί άλλο ένα θύμα.

Τον Αντώνη Ντρε που έφυγε απο τη ζωή σε ένα από τα δύσκολα σημεία του υπό κατασκευή δρόμου (Σοκ στην Πατρινή κοινωνία από την είδηση του θανάτου του Αντώνη Ντρε σε τροχαίο στο Ξυλόκαστρο).

Το τροχαίο συνέβη στις 11:30 χθες το πρωί στο 126 χλμ στο Καμάρι Ξυλοκάστρου, με ακόμη τρεις τραυματίες. Την σύζυγο του Αντώνη Ντρε, Νάνση, μια ακόμη γυναίκα συγγενή της και τον οδηγό της νταλίκας.

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική ανάμεσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αντώνης Ντρες και στο φορτηγό σε μια στενωσιά του υπό κατασκευή δρόμου.

Ας ελπίσουμε ο Αντώνης Ντρες να είναι το τελευταίο θύμα αυτού του δρόμου καρμανιώλα που έχει βαφτεί με το αίμα εκατοντάδων συμπολιτών επί σειρά δεκαετιών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις