Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ερευνούν υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών από τον καθηγητή!

Ηλεία: Ερευνούν υπόθεση σεξουαλικής παρε...

Από στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με διακριτικότητα και τη δέουσα προσοχή

Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος μαθητριών από τον καθηγητή τους, διερευνούν με διακριτικότητα και τη δέουσα προσοχή, στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία αυτές τις ημέρες. Το περιστατικό, φαίνεται να έχει σημειωθεί – κατ’ επανάληψη – σε σχολείο ορεινής περιοχής της Ηλείας, έχοντας θορυβήσει ιδιαίτερα τόσο στην σχολική κοινότητα όσο και την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα «κρούσματα» σημειώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες, με τις μαθήτριες να διστάζουν – αρχικά – να ενημερώσουν τη διεύθυνση του σχολείου, φοβούμενες το ενδεχόμενο να μη γίνουν πιστευτές ή ακόμα και την έκθεση τους.

Ωστόσο, το περιστατικό, σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν, επαναλήφθηκε από τον «διαχυτικό» καθηγητή σε 4-5 μαθήτριες, με αποτέλεσμα – τελικά – τα παιδιά να αποφασίσουν να σπάσουν τη σιωπή τους, ενημερώνοντας και τους καθηγητές του σχολείου αλλά και τους γονείς τους.

Ο καθηγητής πάντως, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φέρεται να αρνείται την κατηγορία αυτή. Ωστόσο, οι αρμόδιοι, ερευνούν με διακριτικότητα την υπόθεση ώστε να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πύργος: Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας από τους μαθητές λυκείων όλης της Ηλείας


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις