Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος του 18χρονου σε τροχαίο – Ποιος ήταν ο Θανάσης Μυλωνάς

Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος του 18χρονο...

Δεν άντεξε

Δεν άντεξε και μετά από λίγες ώρες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή ο 18χρονος που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σοβαρά σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας, στην Πάτρα, έξω σχεδόν από το ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής Θανάσης Μυλωνάς από την Πάτρα, είχε σοβαρά τραύματα σε σπλήνα και πνεύμονες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε.Σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου του νέου είναι όλη η πόλη και η συνοικία της Εγλυκάδας στην οποία διέμενε με την οικογένειά του.

Πάτρα: Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Ο νεαρός εργαζόταν στη ΔΕΥΑΠ μέσω πρακτικής άσκησης. Ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπανικήτας εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ κ. Ανδρέας Παπανικήτας, η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ εκφράζουν τα Θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μυλωνά Αθανάσιου εργαζόμενου στην Επιχείρηση μέσω πρακτικής άσκησης  των σπουδαστών της ΕΠΑΣ Πάτρας της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ".

Ο νεαρός είχε ασχοληθεί με τον Στίβο, ήταν στο Σωματείο του Πέλοπα αλλά και με την πυγμαχία, ενώ είχε εργαστεί και στο Χάραμα

Καταιγισμός συγκλονιστικών μηνυμάτων αποχαιρετισμού στο facebook του 18χρονου Θανάση τα τελευταία λεπτά  οπότε και έγινε γνωστό το τραγικό νέο του θανάτου του.

  • Έκανες τα πάντα όλες τις δουλειές ήξερες πολλά πράγματα για την ζωή ήσουν παρά πολύ καλό άτομο και κάτι παραπάνω από φίλος...Εχθές όλη την μέρα μαζι και μετά μαθαίνω πως ο Θάνος τράκαρε και λέω τι έγινε εδώ όλη μέρα μαζί πως ποτέ γιατί? ….Αδερφέ μου θα μείνεις στις καρδιές μας σαν ένας τεράστιος άνθρωπος και χαρακτήρας δεν έχω ξανά δει τέτοιον άντρα με τόσο σκληρή καρδιά που να αγαπά σαν μικρό παιδί και να κάνει τα πάντα γιατί θέλει να ζήσει την ζωή του με τρέλα μαθαίνοντας τόσα πράγματα...Καλό παράδεισο αδερφέ μου δεν σε ξεχνάμε ποτέ..
  • 14/2/17 το και 15/2/17 έφυγες από την ζωή δεν άντεξες άλλο...Αχχ ρε Θάνο αδερφέ μου πρόσεχε εκεί ψηλά αδερφέ είσαι πολύ μακριά μας μα τόσο δίπλα μας..
  • Αντίο αδερφακο μου θα σε θυμόμαστε....
  • Ησουν είσαι και θα είσαι ο αδερφακος μου!!!
  • Kalo taksidi aderdako muu kalo paradeiso na exeis .efuges me thn agaph sou kai auth se prodwse duxthxws auto pou agapame pada mas prodidei .
  • Καλό ταξίδι αδερφέ να μας προσέχεις όλους....Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω....Κουράγιο στην οικογένεια σου!!!
  • θαναρα μου αδερφε μου εφυγες νωρις και εσυ ….. καλο παραδεισο φιλε μου ο θεος παντα περνει τους καλυτερος δυναμη στην οικογενεια σου.
  • Kalo paradiso aderfe mou .. makari na vreis ekei osa itheles sth syntomh zwoula sou .. emeis xasame ta pada ..

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις