Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 15 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Τυχερή μέρα, ειδικά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες, με την ευνοϊκή σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, ενώ ορισμένοι άνθρωποι δείχνουν τον καλό και γενναιόδωρο εαυτό τους. Μόνο το πρωί προσέξτε απρόοπτα, νευρικότητα και κυκλοθυμία. Μια κοινωνική μέρα, με συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο και στους συνεργάτες.

Ταύρος

Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, η οποία ανοίγει πόρτες και προσφέρει διευκολύνσεις κι επιτυχίες. Δεν λείπουν κάποια απρόοπτα το πρωί ή ξαφνικές αλλαγές προγράμματος, αλλά και ορισμένα παρασκήνια. Ωστόσο θα είναι παραγωγική μέρα γενικά. Έμφαση και σε θέματα κατοικίδιων.

Δίδυμοι

Ευχάριστη και τυχερή η σημερινή μέρα, με την ευνοϊκή σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει καλές εξελίξεις στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών και σε δημιουργικά ή επιχειρηματικά project, ενώ προσφέρει περισσότερη χαρά κι αισιοδοξία. Ιδανική μέρα για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Το πρωί ωστόσο κάποια σχέδιά σας ίσως αλλάξουν ξαφνικά.

Καρκίνος

“Ανοίγει” την ψυχολογία σας η γενναιόδωρη σύνοδος Σελήνης-Δία σήμερα, η οποία φέρνει και κάποια δώρα ή θετικές εξελίξεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Οι δικοί σας ίσως σας δείχνουν έναν πολύ καλό εαυτό. Ωστόσο το πρωί προσέξτε τη κυκλοθυμία και κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή απρόοπτα, κυρίως στα επαγγελματικά αλλά και σε θέματα σπιτιού.

Λέων

Καλά νέα φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, ίσως πάρετε κάποια ευχάριστα μηνύματα και τηλέφωνα, ενώ είναι πιθανές θετικές εξελίξεις σε συζητήσεις και συμφωνίες. Μαθαίνετε ενδιαφέροντα πράγματα και ο νους σας ανοίγει. Επιτυχίες σε εξετάσεις, μαθήματα, σεμινάρια. Ευχάριστες βόλτες και συναντήσεις. Το πρωί όμως υπάρχουν και απρόοπτα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Παρθένος

Κάποια δώρα οικονομικά ή άλλα φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, η οποία βελτιώνει τα έσοδα, ενώ μπορεί να κάνετε πολύ ωραίες αγορές. Απολαμβάνετε τα κεκτημένα σας, την ηρεμία, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό. Αν και το πρωί δεν λείπουν ορισμένα έκτακτα θέματα, οικονομικά ή άλλα, ωστόσο η μέρα θα είναι γόνιμη γενικά.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα συναντά τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας, μια σύνοδος που φέρνει θετικές εξελίξεις και δώρα, κι έτσι βιώνετε το γενναιόδωρο πρόσωπο της ζωής. Αυξημένη αισιοδοξία, ξεκινήματα, ανοίγματα, επιτυχίες. Πάρτε πρωτοβουλίες. Βέβαια το πρωί υπάρχει μια κυκλοθυμία και ορισμένες απότομες συμπεριφορές, ή κάποια απρόσμενα γεγονότα κι αλλαγές, πχ σε ραντεβού.

Σκορπιός

Κάτι καλό “μαγειρεύεται” σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Δία, μια τυχερή επιρροή, λόγω της οποίας μπορεί να καρποφορούν κάποιοι κόποι σας. Ανοίγει την ψυχολογία σας και προσφέρει πνευματική ανάταση και διεύρυνση. Ωστόσο το πρωί, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές προγράμματος αλλά και ορισμένα απρόοπτα ή βλάβες, κυρίως στο χώρο εργασίας.

Τοξότης

Σας ανοίγονται δρόμοι σήμερα με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία, και το μέλλον δείχνει αισιόδοξο. Οι φίλοι παίζουν τώρα ευεργετικό ρόλο, το ίδιο και κάποιοι γνωστοί, ενώ καλές εξελίξεις είναι πιθανές μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, αλλά και σε διαδικτυακά project. Το πρωί μόνο προσέξτε κάποιες απότομες συμπεριφορές, αλλά και ξαφνική αλλαγή σχεδίων.

Αιγόκερως

Μια τυχερή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με τη σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα και αναγνώριση. Προσφέρει επίσης δημοφιλία κοινωνική κι επαγγελματική. Καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να διαφημιστείτε. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πρωί κάποια απρόοπτα, κυρίως σε σπίτι κι επαγγελματικά, όπως και ορισμένες άστατες συμπεριφορές.

Υδροχόος

Επιτυχίες και ανοίγματα φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, ενώ η εύνοια εστιάζεται κυρίως σε σπουδές/εκπαίδευση, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως και σε θέματα νομικά. Πνευματικό άνοιγμα, αισιοδοξία – η ζωή έχει νόημα! Το πρωί ωστόσο προσέξτε τη νευρικότητα και τα απρόοπτα σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being