Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Η καλή όψη Ήλιου-Κρόνου σήμερα και ήδη από χτες φέρνει διευκόλυνση σε σχέδιά σας και σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Οι φίλοι παίζουν θετικό ρόλο, ενώ ευνοείται και η ενασχόλησή σας με ομάδες, συλλόγους, συνδικαλισμό. Κοινωνική μέρα, προσέξτε όμως εντάσεις και εγωισμούς, ειδικά προς το βράδυ.

Ταύρος

Ευεργετική για τα επαγγελματικά σας και για ζητήματα οικονομικά η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου σήμερα, η οποία ήδη από χτες προσφέρει μια υποστήριξη, ενώ γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις. Υποστήριξη και ψυχολογική. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποιες εντάσεις, κυρίως στο χώρο δουλειάς, και ορισμένα παρασκήνια. Παραγωγική μέρα ωστόσο, τακτοποιείτε αρκετές υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Εποικοδομητική για σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό είναι η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου σήμερα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες. Κατά τ’ άλλα η μέρα θα δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, φλερτ και σπορ. Ωστόσο προσέξτε κάποιες εντάσεις, κυρίως στα ερωτικά, με τα παιδιά και με φίλους.

Καρκίνος

Καλή για τα εργασιακά σας και για θέματα οικονομικά η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου σήμερα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες – γίνονται εποικοδομητικά βήματα. Ευνοεί και θέματα υγείας και ψυχολογίας. Ωστόσο η μέρα έχει και κάποιες εντάσεις, με την αντίθεση Σελήνης-Άρη να κάνει το κλίμα εύφλεκτο, ειδικά προς το βράδυ – προσέξτε τους εγωισμούς.

Λέων

Ευνοεί το ζώδιό σας το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, ήδη από χτες, το οποίο σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες, και γίνονται εποικοδομητικά βήματα, ενώ είναι θετικό και για θέματα παιδιών. Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες επαφές, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στις μετακινήσεις.

Παρθένος

Ζητήματα εργασιακά και σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων πάνε καλά σήμερα με τη θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, που λειτουργεί ήδη από χτες και προσφέρει ένα αίσθημα σταθερότητας. Έμφαση σε οικονομικά θέματα δίνει παράλληλα σήμερα η Σελήνη, τα έσοδα δεν πάνε άσχημα, όμως υπάρχουν και άγχη, ίσως κι ανταγωνισμοί, οικονομικοί κι ερωτικοί.

Ζυγός

Γίνονται εποικοδομητικές επαφές και επιτυχημένες συμφωνίες σήμερα με το καλό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο ήδη από χτες βοηθά και τα ερωτικά, προσφέροντας σταθεροποίηση. Έντονη κι εξωστρεφής κατά τ’ άλλα η μέρα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις διαφωνίες και τον εκνευρισμό, με την αντίθεση Σελήνης-Άρη να κάνει το κλίμα εύφλεκτο.

Σκορπιός

Μια όψη που προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας, το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου ήδη από χτες ευνοεί επίσης τα οικονομικά και την ψυχολογία σας. Εύνοια ακόμα σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Βέβαια η μέρα έχει κι εντάσεις, λόγω της πολεμικής αντίθεσης Σελήνης-Άρη – προσοχή στον εκνευρισμό, κυρίως στο χώρο δουλειάς. Πιθανά και παρασκήνια.

Τοξότης

Σας ευνοεί άμεσα η σταθεροποιητική θετική όψη Ήλιου-Κρόνου σήμερα, η οποία ήδη από χτες προσφέρει αίσθημα καταξίωσης, ενώ γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Εύνοια και σε μαθήματα, εξετάσεις. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι οι συγκρούσεις, κυρίως στα ερωτικά, με φίλους ή γνωστούς αλλά και με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, ήδη από χτες, ενώ και στα οικονομικά δίνει μια ενίσχυση. Πιθανό επίσης επιτυχημένο κλείσιμο θεμάτων. Η μέρα όμως θα έχει και τις εντάσεις της, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Άρη, και θα πρέπει να προσέχετε διαφωνίες, εγωισμούς αλλά και βιασύνες ή μικροατυχήματα.

Υδροχόος

Ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο, η οποία ήδη από χτες προσφέρει σταθερότητα, φαίνεται να πετυχαίνετε στόχους, ενώ τα σχέδιά σας προχωρούν σταθερά και γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η προκλητικότητα στο λόγο και στις μετακινήσεις, γιατί είναι εύφλεκτο το κλίμα.

Ιχθύες

Μπορείτε σήμερα να κλείσετε με επιτυχία ορισμένα θέματα, με τη θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, η οποία επίσης ήδη από χτες βοηθά να γίνουν εποικοδομητικές κινήσεις στα επαγγελματικά – ίσως βιώνετε ένα αίσθημα αναγνώρισης. Ωστόσο έχει και τα άγχη της η μέρα, κυρίως οικονομικά, ενώ μπορεί να παρουσιαστούν κι ανταγωνισμοί, σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being