Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ "Δωρεάν Κατασκήνωση"

Αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα τ...

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου για το 2017 έχει ξεκινήσει. Για 4η συνεχόμενη χρονιά αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ “Δωρεάν Κατασκήνωση”  για παιδιά 6 – 16 ετών, γονέων που είναι άνεργοι ή χαμηλόμισθοι. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα, και θα δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες παιδιά να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρει μια κατασκήνωση, με αμέτρητες ώρες παιχνιδιού, νέες γνωριμίες και φιλίες, αξέχαστες εμπειρίες και παιχνίδια που δύσκολα μπορεί να ζήσει ένα παιδί στην πόλη ή στο χωριό.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο πρόγραμμα :

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα αναμένεται να είναι όμοιες με τα προηγούμενα έτη λειτουργίας του προγράμματος.
Βασική προϋπόθεση είναι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως άνεργοι, να έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ τουλάχιστον 4 μήνες.

Για τους άνεργους που δεν έχουν ευχέρεια ανανέωσης της κάρτας ανεργίας μέσω του διαδικτύου, ο ΟΑΕΔ με ανακοίνωση του ενημερώνει το κοινό πως κατά την περίοδο από 13/2/2017 έως 31/3/2017, μπορεί να πάει στα τοπικά ΚΠΑ 02 για την ανανέωση της κάρτας ανεργίας.Και για τις 2 κατηγορίες (ανέργων και χαμηλόμισθων γονέων), θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις προϋποθέσεις, μόλις ο ΟΑΕΔ ανακοινώσει το πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.olympiacamp.gr/kataskinosi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά