Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

SURVIVOR ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ: AΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ «ΚΟΡΜΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΗΝΙΚΟ- ΠΟΙΟΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ 100.000 ΕΥΡΩ

SURVIVOR ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ: AΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με Σπαλιάρα και Παπαδοπούλου στα «όριά τους»

Τέσσερις φορές την εβδομάδα, με τρίωρα επεισόδια, μας καλεί ο Σκάι να παρακολουθούμε τις κακουχίες παικτών – celebrities και μη- στον εξωτικό Αγιο Δομήνικο. Ολοι διεκδικούν σε χαλεπούς καιρούς 100.000 ευρώ, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές τους και επιδεικνύοντας βέβαια το γυμνασμένο τους κορμί ως τηλεοπτικό αξιοθέατο. Από αυτή τη Δευτέρα ως τον Ιούνιο (Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη) το σκληρό tvgame των επτά βραβείων Grammy, που προβάλλεται σε 70 χώρες στον κόσμο «σκίζοντας» σε τηλεθέαση, αποκτά την ελληνική του «περιπετειώδη» βερσιόν. (Kι έτσι ίσως πειστούμε να πάμε γυμναστήριο)

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η διαφορά σε σύγκριση με άλλες παραλλαγές είναι ότι μεταξύ των 24 παικτών είναι και 11 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά μέσα από τη δουλειά τους. Πρόκειται για αθλητές όπως ο πολίστας Κ. Κοκκινάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λ. Χούτος, η αθλήτρια του μουάι τάι Μαριάννα Καλλέργη, η αθλητικογράφος του Σκάι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Επίσης συμμετέχουν ο ράπερ Bo, η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο ηθοποιός και μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας, ο παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης και ο ηθοποιός Γιάννης Χρανιώτης. Οκτώ από τους άλλους δεκατρείς παίκτες που επιλέχθηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές έχουν καλή φυσική κατάσταση καθώς ο ένας είναι προπονητής θαλάσσιου σκι, ο δεύτερος ράγκμπι, ο τρίτος εκπαιδευτής καταδύσεων, άλλοι personal trainer, ενώ συμμετέχουν κι ένας επιχειρηματίας, που είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της πειρατείας στη Σομαλία, ένας μεταφραστής της κινεζικής, που κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα, δύο δίδυμες φοιτήτριες, ένα μοντέλο και μία ηθοποιός. Ανάμεσά τους και η πατρινή γυμνάστρια και αθλήτρια Ελένη Δάρρα.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι 24 συμμετέχοντες, ηλικίας από 23 έως και 42 ετών, καλούνται να επιβιώσουν ως ομάδα σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για εβδομάδες, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού (π.χ. αλεύρι και ρύζι). Θα αντιμετωπίσουν πέρα από την άγνωστη φύση, την πρόκληση ειδικά διαμορφωμένων παιχνιδιών, γεμάτων δράση, και δοκιμασίες, με ανταμοιβή την ασυλία, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό Survivor, που θα προκύψει τέλος Ιουνίου. Για αρχή θα τους δούμε να αγωνίζονται για τον τόπο διαμονής στο λιγότερο δύσβατο σημείο του νησιού και τα υλικά οικοδόμησης της καλύβας που θα τους φιλοξενήσει. Παρουσιαστής είναι ο πολύ fit Σάκης Τανιμανίδης. Στόχος να γίνει η εκπομπή αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του κοινού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View