Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου

Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η πολύ τυχερή όψη Ήλιου-Δία, η οποία αυτές τις μέρες ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ευνοεί και τη δικτύωση, τη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ενώ ίσως γίνεστε πιο γνωστοί και αναπτύσσεστε στο ίντερνετ και τα social media. Εξέλιξη σε σχέδια.

Ταύρος

Πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας η τυχερή όψη τριγώνου Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία ήδη απ’ τις προηγούμενες μέρες φέρνει επιτυχίες, ευχάριστες εξελίξεις, ανοίγματα, δημοφιλία επαγγελματική και κοινωνική, εύνοια από άτομα εξουσίας – προσεγγίστε τα. Παράλληλα, ευνοεί και θέματα υγείας, διατροφής αλλά και της οργάνωσης της ζωής σας.

Δίδυμοι

Σας ευνοεί ιδιαίτερα το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες εξελίξεις κι επιτυχίες, κυρίως στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, νομικών και σπουδών/εκπαίδευσης. Μια επιρροή που αυξάνει την δημιουργικότητα, την ζωτικότητα και την αισιοδοξία. Θετικά ανοίγματα.

Καρκίνος

Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες “ανοίγει” την ψυχολογία σας, ενώ φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, ερωτικά και σπιτιού, οικογένειας ή ακινήτων. Είναι πολύ πιθανό να δέχεστε μια ενίσχυση οικονομική, ενώ καλά πάνε ζητήματα επενδύσεων, δανείων, κληρονομικών, χορηγιών, διατροφής, ασφαλειών ή άλλα.

Λέων

Ιδιαίτερα ευνοϊκό το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστα νέα και καλές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωραία κοινωνική ζωή, θετικές γνωριμίες. Εύνοια επίσης σε μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, αλλά και σε θέματα μετακινήσεων – ίσως κάνετε ωραία ταξιδάκια και βόλτες.

Παρθένος

Ευεργετικό για τα εργασιακά και τα οικονομικά σας το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο φέρνει ανοίγματα κι επιτυχίες στα επαγγελματικά, αλλά και σημαντική ενίσχυση στα έσοδα. Ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν. Επίσης ευνοεί θέματα υγείας, διατροφής αλλά και συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Ευχάριστη καθημερινότητα.

Ζυγός

Άμεσα σας ευεργετεί το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει επιτυχίες προσωπικές κι ερωτικές, ευκαιρίες για ωραία διασκέδαση, εκδρομές και παιχνίδι, ενώ αυξάνει την δημιουργικότητά σας. Επιτυχίες επίσης σε επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά project. Αυξημένη δημοφιλία, χαρά, αισιοδοξία. “Ανοίγει” η ζωή σας.

Σκορπιός

Μια όψη που βελτιώνει και “ανοίγει” την ψυχολογία σας, το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, διώχνει τα ψυχολογικά σύννεφα και ωθεί σε πνευματικό “άνοιγμα”. Επίσης ευεργετεί αυτές τις μέρες και θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, και ό,τι έχει να κάνει με τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα. Αίσιο κλείσιμο κύκλων.

Τοξότης

Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για το ζώδιό σας, ενώ αυτές τις μέρες με το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία βιώνετε ακριβώς μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας κι αισιοδοξίας. Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιρροή αυτή, η οποία επίσης φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε επαφές, συμφωνίες, γνωριμίες, δικτύωση, ίντερνετ, ομαδικές δραστηριότητες. Καλά νέα. Ωραίες βόλτες και ταξιδάκια.

Αιγόκερως

Επιτυχίες επαγγελματικές φέρνει αυτές τις μέρες το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που ωθεί σε ανοίγματα, ενώ αυξάνει τη δημοφιλία σας, επαγγελματικά και κοινωνικά. Εύνοια από άτομα εξουσίας. Επίσης σημαντική εύνοια φέρνει και στα οικονομικά – καρποφορούν κόποι σας. Πολύ ωραίες αγορές. Αίσθημα ασφάλειας. Οργάνωση.

Υδροχόος

Ο Ήλιος που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο μια πολύ τυχερή όψη με τον Δία, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει δώρα, ανοίγματα, αισιοδοξία, αίσθημα ελευθερίας, επίτευξη στόχων, χαρά και ζωτικότητα. Ευεργετεί θέματα σπουδών, διδασκαλίας, συγγραφής, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Η ζωή έχει νόημα!

Ιχθύες

Ενίσχυση οικονομική και δώρα ή άλλες διευκολύνσεις φέρνει αυτές τις μέρες το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εύνοια ειδικά σε θέματα δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, ασφαλειών, διατροφής, συντάξεων ή άλλα. Ευεργετεί όμως και την ερωτική σας ζωή.  Μια όψη που “ανοίγει” την ψυχολογία σας και προσφέρει πνευματική ανάπτυξη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being