Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή την Κυριακή στις 9.30 το πρωί το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη

Αυτή την Κυριακή στις 9.30 το πρωί το ετ...

Στον ιερό ναό Αγ. Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας

Αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 θα τελεστεί το ετήσιο ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αδικοχαμένου λαικού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 33 ετών.

Κύλησαν 12 μήνες από εκείνο το τραγικό πρωινό που μαθεύτηκε το θλιβερό νέο ότι ο τόσο αγαπητός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο. Αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου συγγενείς, φίλοι, και θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας για να ανάψουν κεριά και να προσευχηθούν για τον ερμηνευτή που ένα χρόνο μετά τα τραγούδια του συνεχίζουν να ακούγονται και μάλιστα ακόμη περισσότερο απ’ όταν ζούσε. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, αφότου κυκλοφόρησε ένα νέο cd από τη MinosEMI με τραγούδια του, το τρυφερό κομμάτι «Άλλη μία ευκαιρία»  παίζεται συνέχεια στα ραδιόφωνα και έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.

Στην γειτονιά όπου μεγάλωσε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, στη Νέα Ιωνία οι καμπάνες θα χτυπήσουν ξανά πένθιμα και όλοι θα είναι δακρυσμένοι και συγκινημένοι. Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η αγαπημένη του μητέρα Αθηνά, οι φίλοι του, οι συμμαθητές του και ο απλός κόσμος που πίστεψε στο ταλέντο του και τον αγάπησε,  θα είναι εκεί παρόντες για το ετήσιο μνημόσυνο του άτυχου καλλιτέχνη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος, λίγες ώρες μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Αυτοψία και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Προς ενημέρωση όλου του κοινού το ετήσιο μνημόσυνο του ΠΑΝΤΕΛΟΥ θα γίνει την Κυριακή 12 του μήνα στις 9 :30 στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνας Ν.Ιωνίας!!! Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε.».

Η ανάρτηση του συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes, και τα σχόλια ήσαν πολλά. Θαυμαστές και γνωστοί του Παντελή Παντελίδη από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, εξέφραζαν στον Τριαντάφυλλο Παντελίδη την θλίψη τους αλλά και την επιθυμία τους να στηρίξουν την οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που του έδιναν κουράγιο και... συγχαρητήρια για την εμφάνιση και συνέντευξη του στην εκπομπή του Alpha, όπως έγραψε το star.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight