Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 9 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη απ’ το θετικό ζώδιο του Λέοντα να προσφέρει χαρά, ζωτικότητα, δημιουργικότητα. Όμορφες στιγμές απόλαυσης, διασκέδασης, έρωτα, με το καλό τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, το οποίο προσφέρει ικανοποίηση. Δεν λείπουν και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις, κυρίως από φίλους, σε ομάδες, ή σε προσωπικά σχέδια.

Ταύρος

Κυρίως στο σπίτι δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια καλή μέρα γενικά, ιδανική για να φροντίσετε τον χώρο σας και τους δικούς σας. Οι θετικές όψεις που σχηματίζονται προσφέρουν εσωτερική γαλήνη και ισορροπία. Δεν λείπουν ορισμένα πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια, κυρίως στα επαγγελματικά, τα οποία όμως δέχονται ταυτόχρονα και θετικές επιρροές.

Δίδυμοι

Αρκετά καλή, ζωηρή κι επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με ωραίες συναντήσεις, βόλτες, κουβεντούλα, ίσως και κάποιο ταξιδάκι ή διάφορες άλλες μετακινήσεις. Ευχάριστες στιγμές με φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Μαθήματα, σεμινάρια. Πιθανές απρόσμενες καλές εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια, νομικά ή σε κάποια σχέδιά σας, ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Καρκίνος

Καλή μέρα για τα οικονομικά, ίσως δεχθείτε μια ενίσχυση, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες αγορές, αν και δεν λείπουν μικρά εμπόδια σε συναλλαγές. Καλή επίσης μέρα για τα επαγγελματικά, με τη θετική όψη Ήλιου-Ουρανού να φέρνει ίσως απρόσμενες ευνοϊκές εξελίξεις ή μια πρόοδο γενικά. Ευνοούνται οι συνεργασίες και οι δημόσιες σχέσεις.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με την Αφροδίτη προσφέρει όμορφες στιγμές, αρμονία κι αίσθημα ικανοποίησης. Επίσης η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, ταξίδια, νομικά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια επικοινωνιακά προβλήματα.

Παρθένος

Καλή η ψυχολογία σας σήμερα με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται, οι οποίες προσφέρουν αίσθημα αρμονίας. Ταυτόχρονα, δέχεστε μια ενίσχυση οικονομική, ίσως απρόσμενη. Καλές εξελίξεις αναμένονται και στον εργασιακό χώρο, αν και δε λείπουν ορισμένα πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια.  Ερωτική μέρα, με βαθύτερη και πιο ικανοποιητική σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Ζυγός

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, σε μια μέρα καλή και κοινωνική, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης προσφέρει αρμονία, περισσότερη αγάπη και καλή διάθεση στις σχέσεις, αν και δεν λείπει και μια ασυνεννοησία. Παράλληλα, το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις στα ερωτικά, με τα παιδιά ή σε συνεργασίες.

Σκορπιός

Εύνοια στα επαγγελματικά σας προσφέρουν σήμερα οι θετικές όψεις που σχηματίζονται, ίσως έρχονται και κάποιες καλές εξελίξεις που δεν περιμένατε, και παρουσιάζεται έτσι μια πρόοδος. Καλή μέρα για καινούργιες συνεργασίες και για δημόσιες σχέσεις. Περισσότερη αρμονία στο χώρο δουλειάς. Καλές εξελίξεις και σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Δεν λείπουν ορισμένα προβλήματα στην επικοινωνία.

Τοξότης

Αισιόδοξη και αρκετά καλή μέρα, με το όμορφο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης να προσφέρει περισσότερη αρμονία, αγάπη και ικανοποίηση. Θετικές εξελίξεις κι ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά, με τα παιδιά και σε κάποιες επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ή σε εξετάσεις. Έμφαση και εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, νομικά. Πρόσκαιρα προβλήματα ωστόσο σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Βελτιώνουν την ψυχολογία σας σήμερα οι θετικές όψεις που σχηματίζονται, ενώ έχετε μεγαλύτερη αίσθηση ελέγχου. Ενίσχυση οικονομική πιθανή. Εύνοια, ίσως και ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα και οικονομικά. Ωστόσο δεν λείπουν κάποια πρόσκαιρα προβλήματα σε οικονομικές ή άλλες συναλλαγές. Ωραία ερωτική ζωή, αρμονία συναισθηματική στις σχέσεις.

Υδροχόος

Κοινωνική κι ευχάριστη η σημερινή μέρα, με ωραίες συναντήσεις και βόλτες, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης ομορφαίνει το κλίμα στην επικοινωνία, στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Καλή μέρα για συμφωνίες. Η επίσης θετική όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει ωραίες εκπλήξεις ή μηνύματα και συναντήσεις, ενώ προχωρούν κάποια σχέδια. Πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα ωστόσο.

Ιχθύες

Παραγωγική μέρα, καλή για τα επαγγελματικά σας, με τη θετική όψη Σελήνης-Αφροδίτης να διευκολύνει θέματα εργασιακά και καθημερινά, ενώ κάνει και πιο ωραία τη καθημερινότητα και τις εργασιακές σχέσεις. Επίσης εύνοια δέχεστε στα οικονομικά, ίσως με απρόσμενα έσοδα. Καλή μέρα και για θέματα υγείας και διατροφής. Έμφαση ακόμα σε ζητήματα κατοικίδιων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being