Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Πανελλήνιο βραβείο ετικέτας για 2 νέα προϊόντα της ποτοποιίας "Τεντούρα Κάστρο - Χάχαλης"

Πανελλήνιο βραβείο ετικέτας για 2 νέα πρ...

Σε συνεργασία με τους Μάριο Ηλιόπουλο και Αργύρη Οικονομάκο

Τα προϊόντα JUNIQUE και VERMOOD κέρδισαν το 3ο Πανελλήνιο βραβείο ετικέτας στην κατηγορία “Ετικέτες Αλκοολούχων” στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας “Gold Label Awards 2017” που διοργάνωσε το περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas.

Πρόκειται για δύο νέα προϊόντα, αποτέλεσμα της συνεργασίας της ποτοποιίας Τεντούρα Κάστρο - Χάχαλης, του Μάριου Ηλιόπουλου και του Αργύρη Οικονομάκου, τα οποία βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια των “Pack & Label Days 2017” που πραγματοποιήθηκαν στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι στην Αθήνα, στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2017.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

JUNIQUE (Δημιουργός – Σχεδιαστής: Παναγιώτης Χάχαλης, Σκίτσα: Ευθαλία Κατσιγιάννη - Χάχαλη, Εκτύπωση με μεταξοτυπία: Style Ltd).

VERMOOD (Δημιουργός – Σχεδιαστής: Παναγιώτης Χάχαλης, Σκίτσα: Ευθαλία Κατσιγιάννη - Χάχαλη, Εκτύπωση ετικέτας: MultiStick Labels AE).

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ - ΧΑΧΑΛΗΣ είναι μία από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές ελληνικές εταιρείες, η οποία συνεχώς καινοτομεί στον χώρο των αλκοολούχων ποτών και αποσταγμάτων. Ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Αργύρης Οικονομάκος είναι γνωστοί και καταξιωμένοι στον χώρο των bars και της εστίασης, με δημιουργικά και βραβευμένα cocktails.

Από κοινού καταπιάστηκαν με ένα νέο εγχείρημα και από τη συνεργασία τους αυτή προέκυψαν δύο προϊόντα νέα και πρωτότυπα για την ελληνική αγορά, που ήδη έχουν ενθουσιάσει το κοινό, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

JUNIQUE (juniper & wine)

Το Junique είναι ένας μοναδικός συνδυασμός λευκού οίνου και φυσικού εκχυλίσματος άρκευθου (juniper). Μία εντυπωσιακή συνύπαρξη που μας δίνει μία πλούσια, ιδιαίτερη γεύση. Η εκχύλιση των καρπών της άρκευθου προσθέτει ένα γήινο, δροσερό άρωμα και μία ελαφρώς πικρή γεύση.

VERMOOD (vermouth bianco)

Λευκό βερμούτ, με φυσική γλύκανση, προερχόμενη από εκλεκτό ημίγλυκο λευκό οίνο (Μοσχάτο) που αρωματίζεται με αρτεμισία, περγαμόντο και ποικιλία ελληνικών βοτάνων. Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών και ζάχαρης, περιέχει ελληνικό μέλι που ενισχύει την ιδιαίτερη γεύση του.

Απολαύστε τα δροσερά (12-13°C) σαν απεριτίφ, σκέτα, με πάγο, ή στα πιο μοναδικά κοκτέιλ!

Περισσότερες πληροφορίες: www.junique.gr, www.vermood.gr

fb: Junique – Vermood

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life