Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαμαρτυρία του Πανελληνίου Δικτύου Οργανώσεων για Ζώα

Διαμαρτυρία του Πανελληνίου Δικτύου Οργα...

Κατα του βασανισμού και της θανάτωσης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργάνωσε το Πανελλήνιο Δίκτυο Οργανώσεων για τα Ζώα (ΠΑ.Δ.Ο.ΖΩ.) χθες στις 6:30 μ.μ στην Πλατεία Συντάγματος, συμμετέχοντας στην παγκόσμια διαμαρτυρία «Worldwide Fur Free Friday» (Παγκόσμια Παρασκευή Κατά της Γούνας) και υποστηρίζοντας την ανάγκη για την άμεση προώθηση άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων, που δεν περιλαμβάνουν το βασανισμό και τη θανάτωση ζώων για την ικανοποίηση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας.

Οι συγκεντρωμένοι ανάρτησαν πανό με συνθήματα όπως «Εμπόριο γούνας - εμπόριο θανάτου», «ο βασανισμός των ζώων δεν είναι μόδα» και «πείτε όχι στην γούνα - μην πληρώνετε για τον βασανισμό των ζώων».

«Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε τα ζώα, μην στηρίζετε τον βασανισμό τους» και «μην αγοράζετε ούτε τρίχα αληθινής γούνας», ήταν τα μηνύματα τους προς τον κόσμο.

Σε φυλλάδια που μοίρασαν οι διαδηλωτές αναφέρεται πως κάθε χρόνο περισσότερα από 60 εκατομμύρια ζώα θανατώνονται με φριχτούς τρόπους σε όλον τον κόσμο για την γούνα τους, ενώ οι τρόποι αφαίρεσης της γούνας τους είναι απάνθρωποι, αφού πολλά γδέρνονται ενώ είναι ακόμη ζωντανά.

Οι συγκεντρωμένοι, μετά από λίγη ώρα κατευθύνθηκαν στην οδό Ερμού, μέσω των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου, όπου και έληξε η διαμαρτυρία τους, χωρίς όμως να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις