Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Μπλόκα σε Πατρών - Κορίνθου και Άκτιο σήμερα-Στάση αναμονής μέχρι αύριο από τη Δυτική Αχαΐα

Δυτική Ελλάδα:Μπλόκα σε Πατρών - Κορίνθο...

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Ανυποχώρητοι οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στη Δυτική Ελλάδα. Αγρότες από την Αιγιάλεια παραμένουν σταθερά στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών την οποία αποκλείουν επί τρίωρο κάθε απόγευμα από τις 6.30 έως τις 9.30 στα βενζινάδικα του Αιγίου.

Οι δε αγρότες στη Δυτική Αχαΐα,  έχουν από την προηγούμενη εβδομάδα παρατάξει τα τρακτέρ τους κατά μήκος της Πατρών - Πύργου στον Κόμβο της Κάτω Αχαΐας και  χθες στη γενική συνέλευση που τράβηξε χρονικά επί μακρόν σε κλίμα έντασης, αποφάσισαν να συναντηθούν εκ νέου αύριο Τρίτη το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα, για να αποφασίσουν αν τελικά θα κλείσουν την Πατρών Πύργου.

Στην Αιτωλοακαρνανία οι αγρότες αποκλείουν από τις 19:00 έως και τις 21:00 την εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό.

Επίσης τα μπλόκα Βόνιτσας και Λούρου Πρέβεζας απευθύνουν  κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής  σε συλλαλητήριο και μεγάλο αγροτικό μπλόκο στα διόδια του Ακτίου την Δευτέρα 6/2 στις 12π.μ.

Στην Ηλεία, οι αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λατίφι.

Σήμερα αγρότες της Ηλείας έχουν προγραμματίσει για σήμερα στις 11π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στον Πύργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις