Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διευρύνονται τα...μπλόκα!Κλεινει και η Πατρών Πύργου απο Τετάρτη-Μπλόκα σε Αίγιο,Λατίφι,Βόνιτσα και Κεφαλόβρυσο

Διευρύνονται τα...μπλόκα!Κλεινει και η Π...

Δείτε που κλείνουν και ποιες ώρες οι δρόμοι

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει από την Τετάρτη ο αγροτικος συλλογος Δυτικής Αχαιας. Μετά τη χθεσινοβραδυνή γενική συνέλευση ελήφθη ομοφωνα η απόφαση για καθοδο των τρακτερ την Τεταρτη 1/2/2017 και ωρα 12:00 στον κομβο Κάτω Αχαϊας απαντώντας όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους "σε οτι ειπε ο υπουργος αγροτικης αναπτυξης κ. Αποστολου. Η αδιαλλαξια του υπουργειου  απεναντι στον αφανισμο μας δεν θα μπορουσε να μεινει χωρις απαντηση απο τους αγροτες της Αχαιας. Καλουμε τους συναδελφους να σταθουν στο υψος τον περιστασεων και δινουμε ραντεβου στην κ. Αχαια".

Συνέχεια των μπλόκων σήμερα στη Δυτική Ελλάδα. Χθες τους αγρότες του Αιγίου που αποκλειουν πλέον για τρεις ώρες κάθε απόγευμα την εθνική οδό Πατρών Κορίνθου (6-9) στο ύψος των βενζινάδικων επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο αγροτικό μπλόκο του Αιγίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας -Τρακτέρ στην Αντιρρίου Ιωαννίνων από Τρίτη

Σε δίωρο αποκλεισμό στο δρόμο που συνδέει τη Βόνιτσα με τη Λευκάδα προχωρούν σήμερα από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας.

Στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες  αποφάσισαν να ανανεώσουν το “ραντεβού” τους για αύριο στις 12:00 στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου. Τότε θα βρεθούν με τα τρακτέρ και θα αποφασίσουν την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες  της Ηλείας επίσης, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού πάλι στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και καλούν όλους τους συναδέλφους τους και τους κτηνοτρόφους να δώσουν δυναμικό παρών και ενωμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις