Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλη πρόκληση για τον Γιώργο Σταυρόπουλο

Μεγάλη πρόκληση για τον Γιώργο Σταυρόπουλο

Θα συμμετάσχει ξανά με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο πρώτο αγώνισμα με τίτλο Α.M.A.

Άλλη μία μεγάλη διάκριση για τον προπονητή του Α.Σ. Λέων,  Γιώργο Σταυρόπουλο. Ο Γιώργος Σταυρόπουλος σαν αθλητής έχει μαύρη ζώνη και 5 Dan στο τάε κβον ντο με 12 διεθνείς διακρίσεις, ενώ είναι δύο φορές κυπελλούχος Ελλάδας και έχει εννέα Πανελλήνια μετάλλια στο ενεργητικό του.

Πλέον είναι προπονητής στον ΑΣ Λέων, αλλά μετά από επιλογή θα συμμετάσχει ξανά με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο πρώτο αγώνισμα με τίτλο Α.M.A. (Absolute Martial Art).

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί τη Θεσσαλονίκη, στις 11 Φεβρουαρίου και όπως ήταν λογικό από την στιγμή που του ζητήθηκε δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί και δέχτηκε με χαρά να πάρει μέρος και να αγωνισθεί ξανά.

Οι κανονισμοί έχουν ως εξής:

Το αγώνισμα διεξάγεται σε αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 8Χ8 (οχτάγωνο κλουβί). Οι Αθλητές φέρουν την ενδυμασία τύπου NO GI (εφαρμοστή μπλούζα και σορτσάκι) και ανάλογο προστατευτικό εξοπλισμό προστασίας σώματος πλήρης επαφής (μασελάκι, σπασουάρ και γάντια τύπου mma).

Κατά τη διάρκεια του αγώνα επιτρέπονται όλα τα χτυπήματα καθώς και η συνέχιση του αγώνα στο έδαφος. Στόχος των αθλητών είναι η κατάκτηση της νίκης μέσω πόντων, μέσω παραίτησης του αντιπάλου ή knock out. Η διάρκεια του αγώνα είναι 3 γύροι των 3 λεπτών με 30 δευτερόλεπτα ξεκούρασης.

1ος Γύρος: Επιτρέπονται χτυπήματα μόνο με χέρια (γροθιές). Απαγορεύονται τα λακτίσματα, οι ρίψεις και η εν συνεχεία μάχη στο έδαφος.

2ος Γύρος: Επιτρέπονται χτυπήματα με χέρια και πόδια (γροθιές και λακτίσματα). Απαγορεύονται οι ρίψεις και η εν συνεχεία μάχη στο έδαφος.

3ος Γύρος: Επιτρέπονται χτυπήματα με χέρια και πόδια (γροθιές και λακτίσματα), οι ρίψεις και η εν συνεχεία μάχη στο έδαφος. Απαγορεύονται τα χτυπήματα στα μάτια, στον λαιμό, στα γεννητικά όργανα, στον αυχένα και πίσω από το κεφάλι. Ο νικητής της διοργάνωσης θα λάβει το ποσό των 1.000 € και τον Τίτλο - Ζώνη «HERCULEAN ABSOLUTE FIGHTER» ενώ ο κάτοχος της 2ης θέσης το ποσό των 250 € συν δώρα χορηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Απρόσμενη απώλεια για τα κορίτσια του Απόλλωνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports