Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

NAOMI XAΡΙΣ: Η ΣΤΑΡ ΤΟΥ «MOONLIGHT», ΜΕΤΑ ΤΟ SEXY ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤ «ΣΚΙΖΕΙ» ΩΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΜΑΝΑ

NAOMI XAΡΙΣ: Η ΣΤΑΡ ΤΟΥ «MOONLIGHT», ΜΕΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ο ρόλος- δώρο στην καριέρα μου»

Το πιο γνωστό όνομα στη δραματική, άκρως συγκινητική ταινία «Moonlight» που καταφθάνει στα σινεμά με «παράσημο» τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας, είναι η 40χρονη εξωτική καλλονή Ναόμι Χάρις, ή αλλιώς η «Moneypenny» του κοσμοπολίτη πράκτορα James Bond. Μια αγγλίδα με εκπληκτικά πόδια και χάρη αιλουροειδούς, που στο νέο της ρόλο φαντάζει ολότελα διαφορετική.

Mε φόντο την επικίνδυνη συνοικία του Μαιάμι, Liberty Square όπου έγιναν τα γυρίσματα, υποδύεται την Πόλα, μια εργαζόμενη μητέρα εθισμένη στα ναρκωτικά, με θύμα τον ίδιο της το γιο. Αρχικά η ηρωίδα κάνει περιστασιακή χρήση αλλά μετά καταρρέει ολοκληρωτικά. Η Ναόμι Χάρις αρχικά φοβόταν να αποδεχθεί αυτόν τον «κόντρα ρόλο» ως φανατική οπαδός της απόλυτα υγιεινής ζωής αλλά και επειδή δεν ήθελε να παρουσιάσει το στερεότυπο της μαύρης γυναίκας σε υποβαθμισμένη συνοικία, αλλά να δώσει ένα θετικό πρότυπο.

Τελικά δέχθηκε, καθώς ο  σκηνοθέτης Μπάρι Τζένκινς του οποίου η μητέρα έχει υποφέρει από ναρκωτικά και Aids της είπε να υποδυθεί στην ουσία τη… μαμά του.

 

«Δεν ήθελα να κάνω την αναμενόμενη crack addict. Μελέτησα σε βάθος το ρόλο και τελικά αντιλήφθηκα πως αυτός ο χαρακτήρας ήταν ένα μεγάλο δώρο στην καριέρα μου Δυσκολεύτηκα να φανώ τόσο μπρουτάλ αλλά ήμουν τυχερή που ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης σε αφήνει να εκφραστείς ολοκληρωτικά ελεύθερα» δήλωσε. Το «Μοοnlight» παρακολουθεί τη ζωή του κεντρικού ήρωα Σάιμον σε διάφορες ηλικιακές περιόδους εστιάζοντας στη σημασία της οικογένειας και της αγάπης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για ένα από τα μεγάλα φαβορί στα φετινά Οσκαρ. Ειδικά στη Χάρις το φιλμ ήδη έχει χαρίσει υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας, Bafta και Critics Choice Awards. Tα διεθνή media μιλούν για μια «brilliant performance» εγκωμιάζοντας την πειστική μεταμόρφωσή της.

H 40χρονη εντυπωσιακή λονδρέζα, με ρίζες από την Τζαμάικα και την Αφρική, ξεκίνησε την πορεία της με παιδικούς τηλεοπτικούς ρόλους. Είναι απόφοιτος του Old Vic Theatre School στην υποκριτική και του Κέμπριτζ στις κοινωνικοπολιτικές επιστήμες. Την τελευταία δεκαετία κέρδισε το δικό της μερίδιο διασημότητας από τις ταινίες "Πειρατές της Καραιβικής", "Skyfall", "Spectre", "Mandela" αλλά και χάρη στις στυλιστικές της επιδόσεις στο κόκκινο χαλί. Η σκηνή που ξύριζε τον Ντάνιελ Γκρεγκ- James Bond θεωρείται cult.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View