Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ "SPLIT" ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ &q...

Πρωταγωνιστεί ο αγνώριστος εδώ Τζέιμς Μακ Αβόι

Με φόρα μας έρχεται αυτή την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στις ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε) η νέα ταινία του γνωστού σκηνοθέτη Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τίτλο «Split-Διχασμένος» με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μακ Αβόι των ταινιών «Εξιλέωση» και «Ύποπτη Συνωμοσίας».

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, επιστρέφει στον παλιό, καλό του εαυτό (Η Έκτη Αίσθηση, Άφθαρτος, The Village – Σκοτεινό Χωριό) με ένα θρίλερ για γερά νεύρα που η εφημερίδα The Guardian ήδη χαρακτήρισε ως «υποδειγματική μίξη Χίτσκοκ και τρόμου».

Ο Τζέιμς Μακ Αβόι υποδύεται το ρόλο του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.

Το φιλμ θα διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία UIP.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το περασμένο τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου 2017 στο Αμερικανικό boxoffice, η ταινία «Split» ήρθε 1η σε εισπράξεις ξεκινώντας με πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα περίπου 6 εκατομμύρια από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο. Μάλιστα όπως έγραψε το boxofficemojo, το «Split» πέτυχε το 4ο μεγαλύτερο άνοιγμα – opening για μήνα Ιανουάριο ενώ είχε και θετική υποδοχή από το κοινό (B+ στο cinemascore).

Το διαφημιστικό τρέιλερ ήδη προβάλλεται στα Στερ/Odeon στην Πάτρα.

Εκτός του Τζέιμς ΜακΑβόι, στο ψυχολογικό αυτό θρίλερ παίζουν και οι  Άνια Τέιλορ-Τζόι, Μπέτι Μπάκλεϊ.

Διάρκεια: 117 λεπτά.

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture