Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθεροι οι γονείς που εγκατέλειψαν τα τρία παιδιά τους στους δρόμους της Πάτρας – Μετανοημένη δηλώνει η μάνα – Στο «Καραμανδάνειο» παραμένουν τα κορίτσια – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθεροι οι γονείς που εγκατέλειψαν τα ...

O πατέρας ζητά πίσω τα παιδιά

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, οι γονείς που εγκατέλειψαν τα τρία κορίτσια τους, στους δρόμους της Πάτρας και τα οποία βρήκαν στέγη και μια ζεστή αγκαλιά στο Καραμάνδειο νοσοκομείο. Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι το τι θα γίνει με τα παιδιά.

Η είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι των Αλβανών τσιγγάνων, έχει ακόμα ένα παιδί, ένα αγοράκι που βρίσκεται με συγγενικό πρόσωπο, στην Ηλεία.

"Έχω μετανιώσει. Έχω κάνει μεγάλο λάθος" είπε μεταξύ άλλων η μητέρα των παιδιών, μιλώντας το απόγευμα την εκπομπή Tatiana Live.

Όταν την ρώτησαν αν φοβήθηκε που άφησε μόνα τους τα παιδιά, είπε: "φοβήθηκα για τα παιδιά και γύρισα πίσω με το ταξί, αλλά τα είδα που έμπαιναν στο νοσοκομείο και έφυγα. Δεν τα άφησα στο δρόμο. Ένα λάθος έκανα. Θέλω να μαζευτώ με τον άνδρα μου και να πάρω και τα παιδιά μου".

Μάλιστα μίλησε και για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, λέγοντας πως "υπήρχαν φορές που δεν είχαμε ούτε φαγητό".

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή "Tatiana live" ο Άγγελος, πατέρας των παιδιών είπε πως θέλουν πίσω τα παιδιά τους.

Πηγή βίντεο: TlifeVideo

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις