Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεκάδες Πατρινοί συμμετείχαν στο "Δέντρο των Ευχών και της Αλληλεγγύης" των Patrinistas

Δεκάδες Πατρινοί συμμετείχαν στο "Δ...

Η φιλανθρωπική δράση έγινε στις 20, 21 και 22/12/2016

Η γνωστή Ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, για 6η συνεχή χρονιά έστησε το Δέντρο των Ευχών και της Αλληλεγγύης!

Φέτος την περίοδο των γιορτών, στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου 2016, για τρεις (3) ημέρες, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, στη φιλόξενη καφετέρια CITY στη πλατεία Γεωργίου Α’, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ανταλλάξαμε ευχές και συγκεντρώσαμε ρουχισμό εφήβων – ενηλίκων, παιχνίδια και πάνες ενηλίκων, τα οποία και παραδώσαμε στα Ιδρύματα "Κιβωτός της Αγάπης" και "Θ.Π.Κ. Η ΜΕΡΙΜΝΑ"της πόλης της Πάτρας, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των απόρων συμπολιτών μας που φιλοξενούν.

Οι Patrinistas ευχαριστούν πολύ:

α. Τους Γεώργιο και Ξενοφώντα Μακρή, ιδιοκτήτες της καφετέρια CITY στη πλατεία Γεωργίου, για την θερμή τριήμερη φιλοξενία.

β. Τον Ανδρέα Παπαπαναγιώτου, ιδιοκτήτη του Καταστήματος Ένδυσης BLUE GREEN στην οδό Ρήγα Φεραίου 107, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας καινούργιου ανδρικού ρουχισμού.

γ. Τους δεκάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και για τα ζεστά τους χαμόγελα. Η ανταπόκριση τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Περισσότερες φωτογραφίες από την δράση ΕΔΩ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις