Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ξανανοίγει το κυλικείο εντός του Α' Νεκροταφείου της Πάτρας

Πάτρα: Ξανανοίγει το κυλικείο εντός του ...

Έπειτα από σχεδόν τρεισήμισι χρόνια

Πάνε τρεισήμισι χρόνια που το κυλικείο του Α’ Δημοτικού Νεκροταφείου Πατρών έκλεισε και σταμάτησε τη λειτουργία του. Όπως είχε γράψει το thebest.gr τότε σε ρεπορτάζ του, οι υπεύθυνοι του Κοιμητηρίου είχαν πληροφορήσει οικογένεια που είχε πάει να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά ταφής προσφιλούς προσώπου της και να κανονίσει για τον καφέ μετά την κηδεία, πως το κυλικείο ήταν κλειστό και είχε σφραγιστεί για υγειονομικούς λόγους.

Είχαν επίσης υπάρξει παράπονα για «αλμυρές» τιμές στη χρέωση των καφέδων αλλά και για τη διάβρωση στο ταβάνι του χώρου.

Έκτοτε το μεγαλύτερο κοιμητήριο της Πάτρας είχε πάψει να διαθέτει χώρο για καφέ μετά από κάποια κηδεία ή ιερό μνημόσυνο ενώ λίγο καιρό αργότερα τις ανάγκες αυτές άρχισε να εξυπηρετεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – κυλικείο που άνοιξε επί της οδού Πανεπιστημίου, σχεδόν απέναντι από το Νεκροταφείο.

Όπως ωστόσο είδαμε, στο χώρο του παλιού κυλικείου (όπως μπαίνουμε στο Α’ νεκροταφείο, στο αριστερό μας χέρι) γίνονταν το περασμένο σαββατοκύριακο εργασίες καθαρισμού και τακτοποίησης προκειμένου μέσα στις επόμενες μέρες το κυλικείο να ξαναλειτουργήσει.

Το μαγαζί το ανέλαβε με μίσθωση που έκανε προς το Δήμο Πατρέων ιδιώτης από την Πάτρα που σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί καφέ και στο κέντρο της πόλης, στη Ρ. Φεραίου.

Με την επαναλειτουργία του κυλικείου θα καλυφθεί η ανάγκη που είχε δημιουργεί ενώ το ζητούμενο των πολιτών είναι και οι τιμές των προσφερόμενων ειδών, σε συνεννόηση με το Δήμο Πατρέων που έχει την ευθύνη και επιστασία του Νεκροταφείου, να είναι λογικές και συμφέρουσες.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα:"Κλειστόν" το κυλικείο του πρώτου Νεκροταφείου-Πιείτε αλλού καφέ μετά την ταφή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά