Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Αισιόδοξη και σχετικά άνετη μέρα, ενώ το θετικό εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα διευκολύνει θέματα επαγγελματικά ή το κλείσιμο διάφορων ζητημάτων. Το πρωί ωστόσο μπορεί να υπάρχει μια θολούρα και υπνηλία. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Καλή μέρα για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία, φιλοσοφία.

Ταύρος

Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά σχετικά ήπια μέρα. Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα βοηθά να προχωρήσουν εύκολα κάποια σχέδιά σας, όπως και θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Το πρωί ωστόσο προσέξτε κάποια μπερδέματα ή παρεξηγήσεις, κυρίως σε φιλίες και οικονομικά. Ερωτική μέρα. Ευνοείται η έρευνα, η ψυχανάλυση και ο εσωτερισμός.

Δίδυμοι

Κοινωνική η σημερινή μέρα, θα δώσει την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο, τους συνεργάτες και καλούς φίλους. Το πρωί όμως προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις και μπερδέματα ή ψέματα, κυρίως στις σχέσεις και στα επαγγελματικά. Διευκόλυνση ωστόσο φέρνει σήμερα σε οικονομικά κι επαγγελματικά η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα – ίσως γίνονται σωτήριες επαφές.

Καρκίνος

Παραγωγική η σημερινή μέρα, θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινά, νοικοκυριού κλπ. Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα είναι ευεργετική για την επικοινωνία στις σχέσεις, ενώ διευκολύνει και ζητήματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Το πρωί ωστόσο προσέξτε ορισμένα μπερδέματα, εργασιακά ή άλλα. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή.

Λέων

Ευχάριστη και σχετικά ανέμελη η σημερινή μέρα, θα δώσει μάλιστα την ευκαιρία είτε να παίξετε ή να διασκεδάσετε αλλά και να φλερτάρετε. Σπορ, χόμπι, δημιουργία. Ενασχόληση με τα παιδιά. Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει διευκολύνσεις σε θέματα εργασιακά, καθημερινά και οικονομικά. Το πρωί μόνο προσέξτε κάποια μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές.

Παρθένος

Η μέρα ξεκινά με μια θολούρα ή με υπνηλία, σύντομα όμως διαλύεται το σύννεφο. Προσέξτε τα μπερδέματα και τις εξαπατήσεις το πρωί. Έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη. Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα ομορφαίνει την επικοινωνία στα ερωτικά, ενώ δημιουργεί ενωτικό κλίμα στις συνεργασίες και στις σχέσεις γενικά.

Ζυγός

Επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις. Πιθανές επίσης αρκετές μετακινήσεις ή κάποιο ταξιδάκι. Βόλτες, κουβεντούλα. Ιδέες, μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Η θετική γωνία Ερμή-Ποσειδώνα διευκολύνει θέματα σπιτιού και εργασιακά. Όμως το πρωί προσέξτε ορισμένα μπερδέματα στην επικοινωνία και σε διάφορες συναλλαγές – επικρατεί σύγχυση.

Σκορπιός

Κυρίως στα οικονομικά σας δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές και με διάφορες συναλλαγές. Ψώνια, αγοραπωλησίες. Το πρωί όμως προσέξτε κάποια μπερδέματα σε πληρωμές και σε άλλες συναλλαγές, όπως και τις παρεξηγήσεις στα ερωτικά. Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα ωστόσο δημιουργεί αρμονικό επικοινωνιακό κλίμα και προσφέρει ρομαντισμό.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καλή για ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Αν και η μέρα ξεκινά με μια σύγχυση και θολούρα ή τάσεις φυγής, ωστόσο σύντομα καθαρίζει το τοπίο. Η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα είναι γόνιμη για τα έσοδα, για οικονομικές συζητήσεις και για θέματα σπιτιού.

Αιγόκερως

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, η οποία σήμερα -αλλά ήδη κι από χτες- γεφυρώνει τα κενά στις σχέσεις και στην επικοινωνία, ενώ ισορροπεί και το νου σας. Κατά τ’ άλλα σήμερα κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους. Το πρωί προσέξτε την υπνηλία και τα επικοινωνιακά μπερδέματα.

Υδροχόος

Ευεργετική σήμερα για τα οικονομικά σας η όψη Ερμή-Ποσειδώνα, η οποία μπορεί ήδη από χτες να φέρνει κάποια σωτήρια έσοδα. Παράλληλα, σας βοηθά να κλείσετε εύκολα ορισμένα ζητήματα, πρακτικά ή ψυχολογικά. Μόνο το πρωί χρειάζεται μια προσοχή σε μπερδέματα ή εξαπατήσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή σε φιλίες, και προσέξτε μη χάσετε αντικείμενα.

Ιχθύες

Γεφυρώνει τα κενά στις σχέσεις και στην επικοινωνία η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, η οποία επίσης ήδη από χτες βοηθά τη δικτύωση, ενώ φίλοι και γνωστοί παίζουν ευεργετικό ρόλο. Αυξάνει η φαντασία και ο ρομαντισμός. Το πρωί χρειάζεται προσοχή στη θολούρα, την υπνηλία και τη σύγχυση. Έμφαση στα επαγγελματικά σας υπάρχει σήμερα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being