Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την επιμονή τους να γυρίσουν το παιχνίδι»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Συγχαρητήρια στο...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για την εντός έδρας ισοπαλία με την Χαλκίδα

Η Παναχαϊκή αν και ήταν κακή, κατάφερε με μία επική ανατροπή να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν κρύφτηκε και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την κακή εικόνα της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» ωστόσο μοίρασε συγχαρητήρια για την ανατροπή σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 90′ η Πατρινή ομάδα ήταν πίσω στο σκορ με 1-3.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Χαλκίδα για την εμφάνιση της, διαθέτει ρόστερ με καλούς και έμπειρους παίκτες και η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε πει και εγώ και ο Αλέξανδρος(Μπιτσάκος), ότι οι 8 βαθμοί δεν λένε απολύτως τίποτα.

Σήμερα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Κάναμε λάθη, πολλά λάθη, ήμασταν νευρικοί, αλλά τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να γυρίσουν το παιχνίδι και στο τέλος το κατάφεραν.

Μοιραία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ήταν μία κακή παρένθεση το σημερινό ματς για εμάς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει καλές και οργανωμένες ομάδες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Τα όσα δείξαμε σήμερα δεν είναι η πραγματική μας εικόνα. Στο ποδόσφαιρο όταν προσπαθείς, δεν τελειώνει ποτέ και στο τέλος αυτό αποδείχτηκε.

Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου για την επιμονή τους να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά όχι και για την εμφάνιση. Είναι φυσιολογικό ωστόσο, κάθε ομάδα να έχει και άσχημες εμφανίσεις όπως εμείς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παναχαϊκή με εντυπωσιακή ανατροπή αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Χαλκίδα στην Αγυιά-Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports