Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιγιάλειο επί της Αναγέννησης

Φούτμπολ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για ...

Τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για τους Αιγιώτες, με 1-0 απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας

Ο Παναιγιάλειος, που έχει ανέβει αισθητά με τον Δημήτρη Σπανό στην τεχνική ηγεσία, νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 83' ο Τσιλιγκίρης. Το είχε κερδίσει στο 81' η ομάδα του Αιγίου ύστερα από χέρι που έκανε ο Μπιτέλης, ο οποίος δέχτηκε και κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Οι "μελανόλευκοι" διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο, ενώ οι Θεσσαλοί, που έχουν παράπονα από τη διαιτησία, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα εκτός έδρας μετά από τέσσερα ματς.

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναιγιάλειου, που επικράτησε στο Αίγιο της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0, έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητη και έδειξε πως έχει… άρει μπρος.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και χωρίς φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην φτάνουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στο 80’ όμως, ήρθε το δώρα από τον Μπιτέλη, που έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα.

Ο Τσιλιγκίρης ήταν ατός που ανέλαβε την εκτέλεση και χάρισε το τρίποντο στη «Μαύρη Θύελλα».

Γκολ: Τσιλιγκίρης 83'

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Μωυσίδης, Στίκας, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης (46’ Ξόμπλιος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (80’ Καζβιρόπουλος), Τσιλιγκίρης (85’ Κοντοές).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα (86’ Ξέρρας), Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα, Υφαντής (77’ Βουκομάνοβιτς), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι (65’ Τσιλούλης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports