Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι γιορτή

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Πανα...

Στο "Δ. Τόφαλος"

Τον Παναθηναϊκό της Ευρωλίγκα και των πολλών αστεριών θα αντιμετωπίσει σήμερα (19.15) στο "Δ. Τόφαλος» ο Προμηθέας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Βασική επιδίωξη της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου θα είναι να σταθεί ανταγωνιστική απέναντι στους «πράσινους» και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για κάτι καλό.

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει περισσότερο τον αγώνα σαν μια πρώτης τάξεως προετοιμασία για να τεστάρει δυνάμεις, ενόψει των «τελικών» που θα ακολουθήσουν με Δόξα Λευκάδας, Κολοσσό Ρόδου, Απόλλωνα και Λαύριο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει κόντρα στον ΠΑΟ, έχοντας σαν στόχο να κερδίσει ό,τι καλύτερο γίνεται.

Στη  διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου θα βρίσκονται το Σάββατο και ο νεοαποκτηθέντας Νώντα Παπαντωνίου (έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις στην Πάτρα και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το αν θα χρησιμοποιηθεί) και ο προερχόμενος από τραυματισμό Ζήσης Σαρικόπουλος.

Διαθέσιμοι είναι και οι Κλαρκ, Γιαννικόπουλος, Γκίκας, Πέττας, Γερομιχαλός, Φαγιέ, Γράβας, Τσάμης, Ντίκερσον, Βύρλας, Θ. Κυριλής, Τζόουνς, Τόντιτς και Μουρ.

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Τόφαλος» αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, με τον Προμηθέα που μέχρι πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, να συνεχίζει να ζει ιστορικές στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας ηττήθηκε με 77-66 από την Κύμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports