Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Δικαστικό ΟΧΙ στους εργαζόμενους του "Βοήθεια στο Σπίτι" για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου-

Πάτρα:Δικαστικό ΟΧΙ στους εργαζόμενους τ...

Διαμαρτυρία κατά του Κοινωνικού Οργανισμού για τη στάση του

Τη διαμαρτυρία του για την απόρριψη από τη δικαιοσύνη, του αιτήματός του για μετατροπή των συμβάσεων εργασίας  σε αορίστου χρόνου εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Το Σωματείο μας διαμαρτύρεται και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην απορριπτική δικαστική απόφαση για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ του Δήμου Πατρέων αλλά κυρίως απέναντι στις αρνητικές προτάσεις που κατέθεσε ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων που αποτέλεσαν καταπέλτη για τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι παρότι είχαν την ένορκη δικαστική κατάθεση  του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού υπέρ τους , τη δέσμευσή του για στήριξη στο δικαστικό τους αγώνα , τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής για στήριξη στο δίκαιο αγώνα τους  αλλά και Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι οι γραπτές προτάσεις που κατέθεσε ο Φορέας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης αντιτίθενται στα συμφέροντα των εργαζομένων και τις προφορικές δεσμεύσεις.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για την ως άνω ανακολουθία λεχθέντων  - πεπραγμένων και ιδιαίτερα για τον εμπαιγμό των εργαζομένων .

Οι αγώνες των εργαζομένων  στο ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄  θα συνεχιστούν ακόμη πιο δυναμικά για δικαίωση και απεγκλωβισμό από την δεκαπενταετή εργασιακή ομηρία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις