Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Μονιμοποιείται στην τετράδα ο Ολυμπιακός-Συνέτριψε την Μπασκόνια στο ΣΕΦ

Ευρωλίγκα: Μονιμοποιείται στην τετράδα ο...

Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 92-62 των Βάσκων

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πιο πειστική και άνετη νίκη του στην φετινή Ευρωλίγκα. Με χαρακτηριστική άνεση και «όπλο» την άμυνα στο ΣΕΦ, 92-62, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2 στα 2 επί της Μπασκόνια στην πρώτη φάση της Euroleauge και έχουν το πλεονέκτημα απέναντι στους Βάσκους σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο αποκλεισμός από τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Σφαιρόπουλου να φτάσουν σε μία 4η διαδοχική νίκη στην Ευρώπη και 13η συνολικά σε 18 αγωνιστικές.

Σταθερά στη δεύτερη θέση, συγκατοικώντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα του Πειραιά έχει βάλει πλώρη για μία θέση στην πρώτη προνομιούχο τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Η πολυφωνία στην επίθεση (Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου με 12 πόντους) και ο αργός ρυθμό που αποδιοργάνωσε τους Βάσκους είχε ως αποτέλεσμα να έχουν σημειώσει μόλις 43 πόντους οι Ισπανοί στο 30΄.

Το +35, 76-41, λίγο πριν ολοκληρωθεί η 3η περίοδος ήταν η μεγαλύτερη διαφορά σε έναν αγώνα που ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο για 40 λεπτά. Σέιν Λάρκι (12π.) και Ανταμ Χανγκά (11π.) ήταν οι κορυφαίοι της κατώτερης των προσδοκιών Μπασκόνια.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 50-28, 76-43, 92-62

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Γκριν 11, Μπιρτς 9, Γιανγκ 7, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 12 (2), Μιλουτίνοφ 3, Αγραβαάνης 2, Ουότερς 2, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 12 (2), Μάντζαρης 10 (2), Λοτζέσκι 8 (1).

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Σίτο Αλόνσο): Λάρκιν 12, Μπαρνιάνι 2, Βόιτμαν 3, Χανγκά 11, Σεντεκέρσκις 3, Μπομπουά 9 (1), Μπλάζιτς 2, Ντιόπ, Τίλι 7 (1), Μπάντινγκερ 8, Λουθ 5.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports