Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα ο "Νόμος της Νύχτας" με τον Μπεν Άφλεκ

Πάτρα: Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα ο &qu...

Μία ανάσα από τα 300.000 εισιτήρια η "Ρόζα της Σμύρνης" που παίζεται για 5η εβδομάδα

Πλούσια είναι και η νέα κινηματογραφική εβδομάδα που διανύουμε αν και στην Πάτρα δεν είδαμε να έρχεται το αξιόλογο φιλμ με στοιχεία αστυνομικής περιπέτειας και γουέστερν «Πάση Θυσία – Hell or High Water» (διανομή από Tanweer) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Μακένζι με τους Κρις Πάιν, Τζε Μπρίτζες και Μπεν Φόστερ. Ωστόσο μιας και το τρέιλερ του παίζεται στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, ευελπιστούμε ότι η ταινία θα έρθει για προβολή σύντομα.

Τα νέα φιλμ που μας ήρθαν είναι το δράμα «Άρνηση» με την όπως πάντα εξαιρετική Ρέιτσελ Βάις να μάχεται κατά ενός άνδρα που υποστηρίζει ότι το Ολοκαύτωμα δεν έγινε ποτέ, το ελληνικό φιλμ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και σε ρόλο γκεστ τον Φρανσουά Κλουζέ (από το τρέιλερ μας θύμισε λίγο τον «Λογιστή» με τον Μπεν Άφλεκ), η περιπέτεια με τον μυώδη σταρ Βιν Ντίζελ, «xXx Επανεκκίνηση» όπου παίζει και η Τόνι Κολέτ καθώς και η σινεφίλ ταινία «Η Χορεύτρια» της Στεφανί ντι Τζιούστο με τους Γκασπάρ Ουλιέλ, Σοκό, Μελανί Τιερί, Λίλι – Ρόουζ Μέλοντι Ντεπ και Φρανσουά Ντεμιέν.

Τα φιλμ «Έτερος Εγώ» και «Χορεύτρια» μπορείτε να τα δείτε στην 2η αίθουσα του Πάνθεον που λειτουργεί ως κινηματογραφική, στην Γούναρη και Κανακάρη.

Στο μεταξύ στα Στερ/Odeon συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η αξιόλογη γκανγκστερική περιπέτεια σε σκηνοθεσία του Μπεν Άφλεκ και με πρωταγωνιστή τον ίδιο «Ο Νόμος της Νύχτας – Live by night» (διανομή από Tanweer) που ξεκίνησε καλά στο εγχώριο box office το τετραήμερο 12-15 Ιανουαρίου 2017 κόβοντας 21.000 εισιτήρια σε 57 αίθουσες. Η ταινία μας μεταφέρει στην Βοστόνη, τη δεκαετία του ’20, της ποτοαπαγόρευσης, των σαγηνευτικών μοιραίων γυναικών και της μεγάλης βίας. Οι έως τώρα διεθνείς εισπράξεις του φιλμ φτάνουν τα 11 εκατομμύρια δολάρια (η αλήθεια είναι ότι στις ΗΠΑ τα έχει πάει ως τώρα σχετικά μέτρια).

Στην Πάτρα "Ο Νόμος της νύχτας" προσέλκυσε το κοινό την περασμένη εβδομάδα τόσο στα Στερ/Odeon όσο και στο Πάνθεον.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται για 5η εβδομάδα η «Ρόζα της Σμύρνης» (στα Στερ/Odeon) του Γιώργου Κορδέλλα. Το φιλμ με την Ευγενία Δημητροπούλου, την Λήδα Πρωτοψάλτη και τον Τάσο Νούσια έφτασε πια μία ανάσα από τα 300.000 εισιτήρια. Και στην Πάτρα η ταινία συνεχίζει να κόβει εισιτήρια και παίζεται και τη νέα εβδομάδα στα Στερ/Οdeon στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Το "Πάση Θυσία" βγήκε Αθήνα αλλά δεν ήρθε στην Πάτρα για προβολή.

Το "Πάση Θυσία" βγήκε Αθήνα αλ...

Το "Πάση Θυσία" βγήκε Αθήνα αλλά δεν ήρθε στην Πάτρα για προβολή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture